SKANDAL U EMISIJI! Zorica Marković optužena da je bila sa OŽENJENIM kompozitorom! “Nemoj sada javno da kažem TVOJE PREZIME”

 SKANDAL U EMISIJI! Zorica Marković optužena da je bila sa OŽENJENIM kompozitorom! “Nemoj sada javno da kažem TVOJE PREZIME”

Gledateljka Ivana iz Beograda se uključila u emisiju “Narod pita” i pevačicu Zoricu Marković optužila da je bila ljubavnica kompozitora Miše Markovića i brzo je došlo do okršaja između njih dve uživo u programu.

Bivša zadrugarka je priznala da poznaje ženu sa druge strane linije.

– Članak u novinama koji je izašao pre nekoliko godina kada ste bili u Zadruzi. Tada je pisalo da ste uhvaćeni u stanu čoveka i da Vas je uhvatila njegova žena. Rekli ste da se ne mešate u tuđe brakove, a pored toga zahvalni ste Mitru Miriću da Vas je proslavio, a to nije tačno, ko Vam je napisao prvi album? – upitala je gledateljka pevačicu.

– Prvi album mi je napisao kompozitor Miša Marković – rekla je Zorica.

– To me je zanimalo, doviđenja – rekla je gledateljka i spustila slušalicu.

– Ja sam mislila da misli na Mitra Mirića, a on je mene vodio na turneju, i proslavio me je, on i ja smo prijatelji, a mnogi su pisali da smo on i ja bili u vezi, a ja sam upozanala njegovu ženu Suzanu i njega, jer je ona htela da uzme autogram sa njim – dodala je Zorica.

– Na koga li ona misli? – upitao je Darko.

– Ja se ne bih mešala u brak nikome jer se meni mešaju u brak, a Ivana koja nije Ivana nek se bolje raspita. Možda me je povezala i sa Mišom, a ja sam se družila sa njegovom ženom – rekla je Zorica.

Nakon toga se Ivana opet uključila:

– Mislim na Mišu Markovića, svi to znaju, ja Mišu znam, bio je kod tebe u kafani – dodala je gledateljka.

– Ne lupetaj, bre, Ivana, Miša umro pre nego što sam ja vodila tu kafanu, da ti nisi bila u braku sa njim? – upitala je Zorica.

– Meni je to pričao taj čovek – rekla je Ivana.

– Miša se čudio što nisi pevala “Zumbule” 15 godina, pesmu koja te je proslavila – rekla je Ivana.

– A ti si ona Ivana koja ga je jurila, da bi se je*ala sa njim – dodala je Zorica.

– Čega se ti stidiš, tvoje prošlosti? – upitala je Ivana.

– Ne stidim se ja nikada, ti si jurila njega, Snežana prolila toliko suza zbog tebe – rekla je Zorica.

– Molila si njegovu majku da te pomiri sa njim – rekla je Ivana.

– Jurila si čoveka, njegova žena plakala zbog tebe. Molim te ne čačkaj me da te ne raskrinkam i ne kažem koje je tvoje prezime – rekla je Zorica.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA! “To je karma!” Bez dlake na jeziku o pobedi Aleksandre Nikolić! ŠOK PRIZNANJE “Klanjao sam u Zadruzi”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.