SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Voditelj dobio otkaz usred emisije zbog nje – neoprostiva greška?! (VIDEO)

 SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Voditelj dobio otkaz usred emisije zbog nje – neoprostiva greška?! (VIDEO)

Foto: InstagramPrintscreen/markmester

Voditelj losanđeleske televizije KTLA, Mark Mester, dobio je otkaz nakon što je u živom programu oštro iskritikovao svoju redakciju i kolege zbog nepravde koju su naneli njegovoj partnerki u vođenju zajedničkog programa.

Prema pisanju stranih medija, Mester je pobesneo nakon što njegovoj koleginici Linet Romero, koja je nekoliko dana ranije dala otkaz kako bi krenula da radi na drugoj televiziji, uprava nije dozvolila da se oprosti od gledalaca uprkos tome što je na tom radnom mestu provela 24 godine.

Producenti su navodno napisali deo koji je Mester trebalo da pročita u emisiji kao posvetu Linet, ali on je odbio i umesto toga rekao:

– Želim da započnem odmah tako što želim da se izvinim Linet. Toliko te volim, ti si doslovno moja najbolja prijateljica. Nisi zaslužila ono što ti se dogodilo – rekao je i nazvao potez produkcije nepristojnim, okrutnim i neprimerenim.

Takođe je rekao gledaocima da avion, koji je on unajmio, leti iznad KTLA televizije s transparentom na kojem piše: “Volimo te, Linet.”

Zbog njegovog istupa televizija ga je najpre suspendovala, a onda je objavljeno kako su ipak odlučili da mu daju otkaz jer smatraju da je svojim ponašanjem to zaslužio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *