SKANDAL: Pred Mundijal i meč sa Srbijom, OTKRIVENO kakvim se PREVARAMA služe Brazilci

 SKANDAL: Pred Mundijal i meč sa Srbijom, OTKRIVENO kakvim se PREVARAMA služe Brazilci

FOTO: Profimedia

Pravi skandal pred početak Svetskog prvenstva u Kataru izazvao je selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite. On je fudbalerima koje namerava da pozove u reprezentaciju naredio da lažiraju povrede kako bi izbjegli preostale klupske utakmice pred Mundijal, ali na kraju je ovaj skandal razotkriven.

Tite na Svetskom prvenstvu u Kataru želi da ima najbolje igrače na raspolaganju. Zbog toga je nekolicini njih naredio da odglume povrede i da ne igraju za klubove u preostalim utakmicama pre nego se priključe nacionalnom timu.

Ovu vest je otkrio uticajni brazilski Globo, a izvor im je verovatno poznati napadač Gabrijel Barbosa – Gabigol, prema kojem je selektor Brazila bio zaista grub i već mu je saopštio da ga neće voditi u Katar, pa ovaj sada želi da mu se osveti!

– Tite je zatražio da igrači odglume povrede kako bi izbegli nastupe za klub u narednom periodu”, piše list Globo i dodaje u nastavku: “Gabigol je pitao Titea kakvu bi povredu trebalo da odglumi. Ovaj mu je potom saopštio da on nema nikakve potrebe da glumi jer ga neće voditi na Svetsko prvenstvo”, navodi ovaj list.

Od Brazilaca u poslednje vreme su povrede doživeli Ričarlison i Paketa, ali prema informacijama koje stižu iz Brazila oni će biti potpuno spremni za nastup u nacionalnom timu.

“Karioke” će na Mundijalu u kataru biti u grupu G sa selekcijama Srbije, Švajcarske i Kameruna, a prvenstvo otvaraju utakmicom upravo protiv Orlova 24. novembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *