SKANDAL POTRESA ŠKOLU! “Tetkica” slala gole fotografije učeniku (14) pa imala odnos sa njim u kolima!

 SKANDAL POTRESA ŠKOLU! “Tetkica” slala gole fotografije učeniku (14) pa imala odnos sa njim u kolima!

Foto: Profimedia

Jedna školska čistačica “tetkica” uhapšena nakon što je “imala seks sa tinejdžerom i zbog toga što ga je bombardovala golim slikama”.

Endi Pejdž Rozafort je takođe optužena da je 14-godišnjem učeniku poslala video snimke na kojima masturbira i da je imala seksualni odnos sa njim, ali se izjasnila da nije kriva po nizu optužbi.

Endi Pejdž Rozafort (31) iz grada Nju Ferfilda u Konektikatu, navodno je koristila Snepčet i Instagram tokom perioda od šest meseci kako bi dečaku slala gole fotografije i video snimke sebe i imala seksualni odnos sa njim.

Prva slika navodno je poslata tinejdžeru pošto ga je pitala: “Hoćeš da vidiš nešto?” Kada je rekla da li greškom poslala snimak, ubrzo je poslala još jedan goli selfi. 

Policija je započela istragu o njenom ponašanju nakon što je drugarica žrtve to rekla njegovim roditeljima, koji su naknadno prijavili policiji jer su sumnjali na seksualni napad. Rozafort je takođe optužena da je slala video snimke na kojima masturbira i tražila od dečaka da uzvrati svojim golim slikama. Na njenom telefonu pronađena je slika žrtve bez majice.

Foto: Connecticut State Police

Policajci su, u međuvremenu, prikupili dokaze kako bi dokazali da je par bio na istoj lokaciji kada su se dogodili navodni seksualni napadi.

Tinejdžer je jedne noći napustio žurku rano, rekavši prijateljima da mora da vidi svoju porodicu, navodi se u izjavi koju je objavila novinska kuća iz Konektikata WTNH. Kada se vratio, potom je deci na zabavi priznao da je “napustio zabavu da bi imao seks sa ženom”.

Prema nalogu za hapšenje, momak je imao seksualni odnos u vozilu, ali je “prekinuo odnos jer je počeo da se oseća čudno zbog toga”. On je rekao roditeljima o navodnom napadu dva dana kasnije jer se osećao “veoma čudno i krivo” zbog onoga što se dogodilo.

Čistačica je platila kauciju od 100.000 dolara i puštena je pod uslovom da nema kontakt ni sa jednim maloletnikom osim sa svojom decom i da joj više nije dozvoljeno da koristi društvene mreže.

Posle optužbi, dala je ostavku na honorarni posao u školi, koja ju je u decembru upozorila da ne sme da šalje poruke ili da kontaktira učenike preko platformi društvenih mreža.

Optužena je za seksualni napad drugog stepena i korišćenje računara da bi navela maloletnika na seksualnu aktivnost, povrede ili rizik od povređivanja, ili narušavanje morala maloletnika.

Ona se izjasnila da nije kriva i njeno sledeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 23. mart.