SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA U SREDNJOJ ŠKOLI Nastavnica matematike zavela dečaka (16), oglasila se policija – ima još žrtava?!

 SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA U SREDNJOJ ŠKOLI Nastavnica matematike zavela dečaka (16), oglasila se policija – ima još žrtava?!

Foto: San Bernardino County Sheriff

Nastavnica matematike uhapšena je zbog navodnog sek*a sa tinejdžerom.

Bivša srednjoškolska “učiteljica godine” uhapšena je u Kaliforniji zbog navodnog sek*a sa 16-godišnjim dečakom, a vlasti su saopštile da “veruju da bi moglo biti dodatnih žrtava”.

Trejsi Vanderhulst, 38-godišnja nastavnica matematike u srednjoj školi Jukaipa, uhapšena je u četvrtak kasno uveče zbog nezakonitog intimnog odnosa sa maloletnikom i zadržana uz kauciju od 30.000 dolara, saopštila je kancelarija šerifa okruga San Bernardino u saopštenju. Nije odmah bilo jasno da li je maloletnik učenik srednje škole.

U tvitu koji je u međuvremenu obrisan, škola je navela da Vanderhulst “nudi rigorozan nastavni plan i program matematike i duboku brigu o svojim učenicima”, izvestio je CBS Los Anđeles.

Vanderhulst je 2017. godine nagrađena kao “učiteljica godine”. Prema citatu koji je naveo “News Mirror”, ona “oličava toliku želju vaspitača da bude — ona je ljubazna i inovativna učiteljica od koje se nadamo da će naša deca rasti; vaspitačica koja nastoji da angažuje sve svoje učenike od svojih interventnih časova do svojih odličnih časova.”

Prema objavi na Fejsbuku, Vanderhulst se pridružila osoblju u srednjoj školi Jukaipa 2013.

Dok nastavljaju da istražuju incident, detektivi su objavili njenu fotografiju.

Istražitelji i Zajednički ujedinjeni školski okrug Jukaipa Kalimesa “radili su zajedno kako bi osigurali da je detaljna istraga o ovom pitanju završena”, saopštila je šerifova kancelarija.