SKANDAL NA DORĆOLU: Bivši zadrugar PRIJAVLJEN ZA NASILJE – policija ga privela u stanicu (VIDEO)

 SKANDAL NA DORĆOLU: Bivši zadrugar PRIJAVLJEN ZA NASILJE – policija ga privela u stanicu (VIDEO)

Foto: Srbija Danas

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene Arsić i Miljane Arsić, novinarki našeg portala Srbijadanas.com, gostovao je bivši rijaliti učesnik i uspešni kaskader Uroš Ćertić. 

Uroš je u emisiji progovorio o navodnoj aferi sa voditeljkom “Slagalice” Marijom Veljković, koja se kako su mediji pisali odlučila na ovaj korak upravo zbog kaskadera.

Uroš nam je u emisiji otkrio pravu prirodu njihovog odnosa i do detalja opisao koliko i gde su se viđali.

– Njen muž je trebalo mene da zove, a ne okolo da se raspituje, evo što nas niko nije video na Adi, a bili smo na Adi, dolazila je i kod mene – rekao je Uroš.

– Mnoge udate žene dolaze kod mene, kad sa muževima postanu cimeri, viđaju se sa mnom par meseci, pola godine i onda ništa, vrate se svojim muževima i sve top – otkrio nam je Ćertić.

Međutim u novom izdanju emisije “Između dve vatre” bivši rijaliti učesnik progovorio je i o detaljima skandala u kojem se našao kada je prijavljen za nasilje nad svojom majkom u stanu na Dorćolu.

– Ja sam kriv, bio sam bezobrazan prema policiji kada su došli na vrata i odveli su me – rekao nam je on, ali priznao da je zahvalan komšinici što je prijavila buku, jer je mogao bilo ko da bude nasilan prema njegovoj majci kada on nije tu.

Kaskader je otvoreno rekao da se sprema za šestu sezonu rijalitija “Zadruga” a planira da bude prvi učesnik koji će ući u Imaginarijum sa nanogicom, pa nam je otkrio i da se dopisivao sa Dalilom Dragojević.

Sve o nasilju, vitlanju pištoljem u banci zbog čega je završio u zatvoru, ali i nanogici koja ga čeka, o aferi sa voditeljkom, raskrinkavanju zadrugarki za koje provereno kaže da zna da se bave najstarijim zanatom, pogledajte u emisiji “Između dve vatre” ispod ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *