SITNO BROJI DO POROĐAJA: Šerifovićka OVOJ finalistkinji LJUBILA STOMAK, a Popović MOLIO da se beba nazove po njemu

 SITNO BROJI DO POROĐAJA: Šerifovićka OVOJ finalistkinji LJUBILA STOMAK, a Popović MOLIO da se beba nazove po njemu

Finalistkinja takmičenja “Zvezde Granda”, Maja Jevtić, broji sitno do porođaja. Tremin je zakazan za 29. avgust, a pevačica ne krije da se pojavila mala trema pred bebin dolazak.

U razgovoru za “Grand” Maja otkriva da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, ali da još uvek nisu saznali pol, a ni odabrali konačno ime za bebu.

Maja Jevtić
Foto:instagram printscreen/Maja Jevtić

– Spremna sam i sve je spremno za bebin dolazak. Blaga trema je prisutna kako se približava porođaj, evo zvanično sam ušla u deveti mesec. Ja se dobro osećam generalno, s tim da je naravno malo otežano zbog vrućine, ali nema još puno, izdržaće se. Što se pola tiče, i dalje ne znamo, tako da do samog porođaja će tako ostati, kao i termin koji je 29. avgust, ako bebica ne poželi ranije da dođe na svet ili možda malo da zakasni. Videćemo. Konačna imena još nemamo, i dalje smo neodlučni, istražujemo, slušamo predloge, pa ćemo da vidimo – izjavila je ona za “Grand”.

Podsetimo, u finalnoj večeri “Zvezda Granda” kreativni direktor Saša Popović se našalio sa Majom, pa je dao predloge imena za bebu.

-Ako bude dečak neka se zove Saša, ako je žensko Maša, muško ime treba da bude Saša – rekao je Popović.