“SINE, ŠTA URADI, UPROPASTI NAM ŽIVOTE?!” Otac dečaka-ubice u teškom psihičkom stanju, otkriveno kako provodi dane u CZ

 “SINE, ŠTA URADI, UPROPASTI NAM ŽIVOTE?!” Otac dečaka-ubice u teškom psihičkom stanju, otkriveno kako provodi dane u CZ

Foto: Srbija Danas/Društvene mreže

Otac dečaka (13) koji je počinio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” nalazi se u teškom psihičkom stanju u pritvorskoj jedinici, ne komunicira sa drugim zatvorenicima, kao ni sa osobljem u Centralnom zatvoru, a u očaju samo pominje šta je njegov sin uradio.

– Nadležni u Centralnom zatvoru svesni su da je Kostin otac u veoma teškom stanju i drže ga pod većom prismotrom nego druge pritvorenike. Po ceo dan sedi u ćeliji i skrhano zuri u pod, kao da konstantno vrti scene masovnog ubistva svog sina u školi i sve dublje tone u očajanje. Kad god nešto uspe da izusti tada promrmlja sebi u bradu: “Sine, šta uradi, upropasti nam živote. Šta ćemo sad? Nema nam više života. Nema više ničega. Prokleta streljana i pištolji…” – navodi dobro upućen izvor.

Izvor dodaje da osim potpunog beznađa, njega grize i ogromna sramota.

– Zna da celo neposredno okruženje, ali i cela Srbija, priča o njemu i njegovom sinu i da za učinjeno zlo nema nikakvog opravdanja. Zato je rešio da ni s kim ne progovara, jer misli da bi mu razgovor o tome i slušanje tuđih komentara još više pogoršalo stanje – objašnjava izvor.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu juče je po službenoj dužnosti pokrenulo istragu o majci dečaka da bi se utvrdilo da li postoje elementi krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u školi na Vračaru pročitajte OVDE.