SIN KADIROVA NAPRAVIO SKANDAL: Snimljena tuča koja je šokirala svet (VIDEO)

 SIN KADIROVA NAPRAVIO SKANDAL: Snimljena tuča koja je šokirala svet (VIDEO)

Foto: Društvene mreže

Sin čečenskog vođe Ramzana Kadirova, 16-godišnji Ali, očekivano je pobedio u svom debitantskom MMA meču protiv izvesnog borca Islama Akbarova, a ovaj nesrećni momak jednostavno nije imao šanse za trijumf jer je sinu velikog vođe nameštena pobeda.

Sin Ramzana Kadirova je očekivano pobedio u svom prvom MMA meču. Ovaj 16-godišnjak je savladao Islama Akbarova prekidom koji je verovatno bio i planiran pred početak borbe.

Akbarov nije imao šta da traži u meču sa sinom čečenskog vođe. Samo je bilo pitanje kada će ga završiti, a na kraju je to učinio nakon tri minute borbe.

Da je borba nameštena bilo je jasno od prve minute. Kadirov je istina imao inicijativu u borbi, ali nesrećni rival teško da je od straha smeo da uzvrati.

Na kraju je sudija borbu prekinuo nakon serije slabašnih udaraca Kadirova. Smatrao je da Akbarov teško podnosti udarce i ovaj prekid je definitivno jedan od najbizarnijih ikada.

Tako je sin velikog vođe MMA karijeru počeo pobedom, a treba istaći da mu je u uglu bila itekako poznata ličnost – UFC zvezda Kamzat Čimaev.

Ovaj sjajni borac odavno se udružio sa porodicom Kadirov. Ramzan mu je bio i kum na venčanju i redovno ga obasipa poklonima.

Međutim, videti ga kako aplauzom nagrađuje pobedu momka za koju se zna da je nameštena dovoljno govori o njegovom moralu i zbog ovakvih stvari je Čimaev pao u očima mnogih.

Čečenski vođa Ramzan Kadirov veliki je ljubitelj MMA sporta. I sam je trenirao mešovite borilačke veštine i tu je ljubav preneo na sinove.

Ali se odlučio na MMA, dok je drugi sin Adam bokser u pokušaju, pa mu se kao i bratu nameštaju mečevi.

Tužno je gledati ovakve stvari u borilačkom svetu.