SILOVAO I UBIO ROĐENU SESTRU: Muškarac koji je našao beživotno telo uradio NEŠTO JOŠ JEZIVIJE (VIDEO)

 SILOVAO I UBIO ROĐENU SESTRU: Muškarac koji je našao beživotno telo uradio NEŠTO JOŠ JEZIVIJE (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube/RachelShannon

Brat koji je ubio i seksualno napao svoju 16-godišnju sestru osuđen je na doživotni zatvor, dok je drugi muškarac koji je pronašao njen leš – samo da bi intimno dodirnuo i sakrio njeno telo – takođe osuđen na devet godina zatvora, javljaju mediji.

Konor Gibson, star 21 godinu, proglašen je krivim u julu za napad na svoju sestru Amber u šumi blizu Hamiltona, u Južnom Lanarkširu, Velika Britanija, 26. novembra 2021.

Na 13-dnevnom suđenju saznalo se da je skinuo odeću svoje sestre, seksualno je napao sa namerom da je siluje, naneo joj tupim udarcem povredu glave i tela i zadavio je.

Njeno telo je otkriveno u Kadzov Glenu, parku u centru grada, dva dana kasnije. Dan pre hapšenja, 1. decembra, Gibson je objavio jezivu počast svojoj sestri, napisavši na Fejsbuku: “Amber, letećeš visoko do kraja vremena. Svima ćeš nam nedostajati. Posebno meni. Volim te.”

Gibson je u ponedeljak na Višem sudu u Livingstonu osuđen na najmanje 22 godine zatvora. Sudija Lord Malholand mu je rekao: “Osoba koju je poslednja videla si bio ti, koji si je seksualno napao sa namerom da je siluješ, slomio joj nos i zadavio je. Ono što si uradio bilo je zaista zlo.”

Stiven Korigan, star 45 godina, takođe je u ponedeljak osuđen na devet godina zatvora, nakon što je proglašen krivim za pokušaja ometanja pravde i narušavanja mira intimnim dodirivanjem i prikrivanjem Amberinog tela nakon što ga je otkrio, umesto da kontaktira hitne službe.

Tokom suđenja, sud je saslušao kako dokazi forenzičkih patologa pokazuju da je Amber umrla od kompresije vrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *