Šest meseci nakon što je DOBILA ĆERKU UZ POMOĆ VANTELESNE OPLODNJE, žena (29) PRONAĐENA UBIJENA U ŠIKARI: Objava na Fejsbuku tera jezu u kosti

 Šest meseci nakon što je DOBILA ĆERKU UZ POMOĆ VANTELESNE OPLODNJE, žena (29) PRONAĐENA UBIJENA U ŠIKARI: Objava na Fejsbuku tera jezu u kosti

Foto: Shutterstock/Facebook Printscreen

Muž ubica je podelio jezivu objavu moleći za pomoć da pronađe svoju ženu nakon što ju je zadavio i bacio njeno telo.

Metju Fišer je ubio Abi Fišer (29), samo šest meseci nakon što je rodila njihovu ćerku putem vantelesne oplodnje.

Zatim je skovao jezivu zaveru kako bi prikrio svoj zločin tako što je prijavio nestanak učiteljice u osnovnoj školi, a 29-godišnjak je čak napisao očajničku molbu na Fejsbuku da se “pronađe” Abi.

Fišer je napisao: “Da li je neko video Abi? Ako jeste, molim vas da mi kažete ili da je pozovete da mi da prsten”.

U stvarnosti, Fišer je bacio telo svoje žene u šikaru 15 kilometara od njihove kuće u Кaslfordu, Zapadni Jorkšir, gde se igrao kao dete.

Abi je nađena 11. jula, tri dana nakon što je poslednji put viđena živa kako izlazi iz porodične kuće.

Foto: Facebook/Printscreen

Fišer je osuđen na doživotni zatvor nakon što se prethodno izjasnio krivim za ubistvo.

Izricajući kaznu, sudija je rekao: “Ubio si svoju ženu, ženu koju si voleo. Ostavio si svoju ćerku bez ijednog roditelja koji bi brinuo o njoj. Svojim postupcima oduzeo si jedan život, a živote mnogih drugih ostavio u ruševinama”.

Abiina mama Andrea Ričardson suočila se sa ubicom svoje ćerke na sudu dok je davala snažnu izjavu.

– Sedeo si i ništa rekao, znajući da si ubio moju devojčicu, odvukao je kroz šikaru i bacio je u šumu gde si se igrao kao dete. Bilo je stotine policajaca koji su tražili Abi, a nastavnici iz njene škole pretraživali su polja, koristeći baklje sa svojih mobilnih telefona za osvetljenje. Svi su se očajnički nadali da će pronaći našu ćerku, a ti si znao da je mrtva – rekla je.

Sudu je rečeno da su se svađe u braku para povećale nakon rođenja njihove ćerke.

Abi je tragično guglala “zašto me moj muž mrzi?” i “da li je bračno savetovanje pokriveno zdravstvenim osiguranjem” u danima pre njenog ubistva.

Pročitaj još