SERGEJA TRIFUNOVIĆA PONOVO ZAUSTAVILA POLICIJA

 SERGEJA TRIFUNOVIĆA PONOVO ZAUSTAVILA POLICIJA

Foto: ATA Images

Glumac Sergej Trifunović ponovno je kažnjen sa 200 evra nakon što je pred Opšinskim prekršajnim sudom u Splitu prethodno kažnjen sa 500 evra zbog držanja psa bez nadzora i navodnog vređanja policijskih službenika.

Kako piše Slobodna Dalmacija, nekoliko sati nakon što je izašao iz sudnice, Sergej Trifunović je izveo svog psa u šetnju u centru grada, bez povodca i zaštitne korpe.

Sergeju je zbog toga, policija napisala kaznu od 200 evra u vidu prekršajnog naloga, a kako je Trifunović platio kaznu odmah, naplaćeno mu je samo dve trećine kazne – 133 evra.

Podsetimo, Sergej Trifunović priveden je juče u Splitu zbog vređanja policajca kao i držanja psa bez nadzora, a nakon što je pušten na slobodu i kažnjen, glumac se oglasio na svom Instagramu.

Nakon što je pušten na slobodu i kažnjen, Sergej Trifunović se oglasio na svom Instagramu.

– Ok. Ajmo ovako. Maltretiranja koja sam danas doživeo mogu da se uporede sa istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama sa kragnom i Pit Bull sekjuriti bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ližu sa gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića – nikada više neću doći u Split – napisao je Sergej.

– Adio. A bilo je lipo i svi vi moji dragi prijatelji iz Splita ste uvek dobrodošli – dodao je Trifunović.