SEKLA GA “NA TUPO” PA KUVALA U VELIKOM LONCU! Da li je ovo bio uvod u monstruozno ubistvo u Zrenjaninu – oglasile se komšije

 SEKLA GA “NA TUPO” PA KUVALA U VELIKOM LONCU! Da li je ovo bio uvod u monstruozno ubistvo u Zrenjaninu – oglasile se komšije

Foto: Instagram/192_rs/Facebook

Monstruozno ubistvo koje je Tereza P. izvršila u Zrenjaninu, seckajući na komade telo svog supruga, uznemirilo Banat i celu Srbiju.

Šta se tačno dogodilo u porodičnoj kući četrdesetdvogodišnjeg Srđana P., u Ulici Duška Trifunovića, u naselju Zeleno polje u Zrenjaninu i koji je okidač doveo do monstruoznog sečenja delova njegovog tela i kuvanja u velikom loncu, ostaje za sada pod velom tajne i misterije, koju zna jedino njegova četiri godine starija supruga Tereza, osumnjičena za težak zločin.

– Srđana poznajem od malih nogu, rodio se u ovoj kući, prve smo komšije, kako se to kaže bašta u baštu i zgranut sam – kaže Mirijan Popov, uz napomenu da je sve počelo u utorak uveče, pola sata pre ponoći.

– Sin se vraćao iz grada, bilo je nekoliko policijskih automobila oko kuće, rekli su mu da uđe iz bezbednosnih razloga ne izlazi iz kuće – nastavio je Mirjan, ističući da nesrećni Srđan, iako odavno ima lekarsku, psihijatrijsku dijagnozu, nikada nije bio agresivan i da je sa njim, ali i ostalim komšijama mirno razgovarao i sa svima bio u korektnim odnosima.

– Video sam da je policija, nakon hapšenja Tereze, iz kuće izvela još jednu visoku mušku osobu – ističe komšija preko puta, pretpostavljajući da se radi o Terezinom sinu iz jednog od prethodna tri braka.

Po nekim, još nepotvrđenim verzijama, monstruozni čin svoje majke, policiji je prijavila Terezina maloletna ćerka, koja je navodno, takođe bila u kući.

Kljukala ga sedativima, zapalila krevet ispod njega

Srđan je i ranije prijavljivao da ga supruga kljuka sedativima, jednom je spavao čak 25 sati neprekidno, a čula sam da je nedavno pokušala da zapali krevet u kojem je spavao – kaže komšinica iz kuće pored, uz naglasak da je u utorak uveče bilo burno, čula se cika i vika, vrata su se lupala i glasno se pitajući kako je Tereza uspela nožem da ubije Srđana, mnogo je niža i sitnija od njega i da li ga je prethodno omamila sedativima.

To su sve pitanja i detalji, koje će verovatno otkriti istraga, kao i motiv monstruoznog ubistva, nakon čega je Tereza “na tupo” malom testerom na struju, kojom je Srđan sekao drva, seckala delove njegovog tela i zatim ih kuvala u velikom loncu.

Prema zvaničnom saopštenju policije u Zrenjaninu, zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistva, Tereza P. je lišena slobode i protiv nje je pokrenut istražni postupak.

Kuća strave krije tajnu

Zapečaćena policijskom trakom, kuća u kojoj se dogodilo ubistvo Srđana P. je prazna i samo mračne prostorije, znaju tajnu svega što se u njoj dešavalo u utorak 10. maja uveče.

Izvor: informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *