Seka Aleksić LINIJU dovela DO SAVRŠENSTVA uz ovaj TRIK – Isključila je iz ishrane jednu grupu NAMIRNICA

 Seka Aleksić LINIJU dovela DO SAVRŠENSTVA uz ovaj TRIK – Isključila je iz ishrane jednu grupu NAMIRNICA

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Za Seku Aleksić godina na izmaku bila je i više nego uspešna! Osim što je obradovala svoje fanove novim albumom „Bioskop“, Seka je najavila rad na novim pesmama.

Pevačica, koja je će kraj ove godine proslaviti radno, kada se osvrne iza sebe, ne krije da je zadovoljna mnogim promenama koje je uvela u svoj život. Ponajviše, što je uspela da svoju liniju dovede do savršenstva.

– Ne jedem slatikiše, jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Tada planiram da se najedem kao čovek. Veljko je veoma srećan što sam smršala jer je uvek govorio da je šteta da ovako lepa žena bude debela – iskrena je pevačica, koja je za doček Nove godine zakazala dva nastupa.

– Često me pitaju da li ću nositi crveni donji veš u novogodišnjoj noći, ali iskreno da vam kažem, ja sam više za vunene čarape – kaže pevačica kroz šalu, i dodaje da će umesto za Novu godinu prazničnu trpezu spremati za Božić.Foto: Srbija Danas

– Za Novu godinu neću ništa kuvati jer ću raditi i preko dana, a i uveče. Međutim, za Božić ću skuvati sve što se tradicionalno sprema za najradosniji hrišćanski praznik. Znam da zavijam i sarmu, sve radim, a kada stignem kući, spremiću pasulj na vodi jer postim. Ova gospođa u lateksu će kod kuće kuvati pasulj – kaže Seka kroz smeh.

Foto: Srbija Danas

Svoju popularnost nikada nije zloupotrebljavala, ali kako priznaje, često joj se dešavalo da se šarmom izvuče iz neprijatnih situacija.

– Na šarm dobijam sve, najviše u saobraćaju. Međutim, otkako sam pre mnogo godina bila privedena zbog brze vožnje, vozim normalno. U pritvoru mi je bilo sjajno, ali od hapšenja sam uplašena iako su svi prema meni bili ljubazni.

Veljko bolje kuva od mene

Iako ume da spremi svako tradicionalno srpsko jelo, Seka kaže da je njen suprug Veljko ipak maher za gurmanluke.

– Veljko je bolji u kuhinji od mene i pravi najbolje burgere. One masne, savršene, što curne niz usta. Inače, Veljko i ja nikada nismo imali kuvaricu jer možemo sve sami da napravimo. Jedino što imamo je dadilja jer nam je neophodna pomoć oko dece – iskrena je pevačica.