SD NA LICU MESTA: Prve fotografije potrage za nestalim mladićem na Adi Ciganliji – žandarmerija, hitna pomoć i spasioci na terenu (FOTO/VIDEO)

 SD NA LICU MESTA: Prve fotografije potrage za nestalim mladićem na Adi Ciganliji – žandarmerija, hitna pomoć i spasioci na terenu (FOTO/VIDEO)

Foto: SD/J.P

Danas u popodnevnim satima, nepoznati mladić skočio je sa pedaline u Savsko jezero na Adi Ciganliji i nije izronio i za njim traje potraga.

Kako reporteri SrbijaDanas.com nezvanično saznaju sa lica mesta, Hitna pomoć je dobila poziv da se neko davi i brzo su reagovali i izašli na teren, ali kada su došli dečka bilo nikoga. 

Potom su obveštani žandarmerija i ronioci koji vrše pretragu vode i pokušavaju da nađu nesrećnog mladića. 

Kako saznajemo sve se desilo u blizini poligona za bandži džamping.

-Skočio sam za njim, ali ne mogu da ga vidim nigde. Dečko ima 21 godinu, došao je da radi sa stricem da radi, iz Aleksinca je – kaže za medije jedan od očevidaca koji je pokušao da ga spasi.

Kako se javlja sa lica mesta, njegovi drugovi, koji su bili sa njim na pedalini, i dalje su na mestu nesreće i pokušavaju da pomognu policiji da nađe nestalog mladića.Foto: Srbija Danas/J.P.Foto: Srbija Danas/J.P.

Prema rečima očevidaca, mladić je skočio sa pedaline i plivao je u jednom trenutku je izgubio snagu i krenuo je da tone.

Za sada na terenu se nalaze hitna pomoć, žandarmerija, spasioci i građani koji pokušavaju da nađu bilo kakav trag od mladića.