SCENA KAO U FILMOVIMA: Opkolili vozilo, izvukli ga i stavili lisice – ovako je pao mladić blizak kavčanima (VIDEO)

 SCENA KAO U FILMOVIMA: Opkolili vozilo, izvukli ga i stavili lisice – ovako je pao mladić blizak kavčanima (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/MUP Republike Srbije

U međunarodnoj akciji Tužilaštva za organizovani kriminal, Bezbednosno- informativne agencije i Ministarstva unutrašnjih poslova PU za grad Beograd, u koordinaciji sa inostranim partnerskim službama Europolom i Eurodžastom, u zajedničkoj akciji u Belgiji zaplenjeno je preko 100 kilograma opojne droge kokain, čija ulična vrednost iznosi više od 10 miliona evra.

U ovoj akciji u Holandiji uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe srpski državljani D.R. (28) i D.P. (48), kod kojih je pronađeno oružje i izvesna količina novca za koju se sumnja da je nastala izvršenjem krivičnih dela, dok su u Belgiji i Luksemburgu uhapšeni takođe srpski državljani S.K. (36), Đ.D. (32), J.V. (33), jedno NN lice, kao i državljanin BiH S.Đ. (42). 

Na teritoriji  Beograda uhapšen je srpski državljanin V.V. (29), kome je određeno zadržavanje od 48 sati, koji će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu. 

Kako prenose pojedini mediji, uhapšeni V.V. je bio blizak sa kriminalnom grupom “kavčani”.

Hapšenje je bilo kao u akcionim filmovima. Desetak pripadnika UKP je opkolilo automobil, zatim izvuklo mladića iz vozila, a onda su mu stavili lisice. Pogledajte kako je to izgledalo…

Policija nastavlja sa koordinisanim radom na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi distribucije pomenutog narkotika i na otkrivanju  ostalih članova navedene međunarodne organizovanane kriminalne grupe.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *