SAZNAO DA JE STANIJA RASKINULA SA DEČKOM: Osmakčić se potpuno POGUBIO, pa joj JAVNO POSLAO poruku!

 SAZNAO DA JE STANIJA RASKINULA SA DEČKOM: Osmakčić se potpuno POGUBIO, pa joj JAVNO POSLAO poruku!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/Instagram/stanijadobrojevic

Poslednja koja je sinoć nominovala jeste ovonedelji vođa Sandra Rešić koja je postavila Marka Osmakčića i Milanu Šarac Mimas za svoje potrčke.

– Ja kad porastem želim da budem Mimas, da se ne nerviram ni oko čega. Ja želim da budem ti, ti ćeš živeti 102 godine. Sa Grujom ćeš raditi šta želiš, ovce su tu da se šišaju, meni si ti okej – rekla je Sandra. 

Sandra Rešić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official


– Marko je u pravu dobar si drug ali samo muškarcima. Ženomrzac si ogroman. Uspećeš u onome što si želeo, a ti jesi autentičan i bićeš prepoznatljiv, imaćeš par ribica po splavovima, jer ti za bolje ne znaš. Stipsa si, od svega što imaš nećeš potršiti ništa na ribice. Želim ti da budeš uspešan seljak i da uđeš na splav da svi kažu: Eno ga Marko Osmakčić. Vezu sa Viki sam komentarisala i oboje ste dno u odnosu. Probaćeš ti da napraviš bolje, ali veza sa Viktorijom te nije napravila takvog, već si sam takav, jeste te ona upropastila. Naravno šaljem Marka Osmakčića – rekla je Sandra.

Marko je nominovan od strane zadrugara, pa je ustao da komentariše:

– Sandra je mene pokušala da predstavi kao ženomrsca, ali nije joj uspelo. Ja uvek imam sumnju prema ženama, a vani sam jako dobar i pošten prema ženama, i veliki sam dasa, a ne stipsa nego džek, osim prema ovim ovde ćurkama. Ja sam učen da ja budem kreten prema onima koji me vređaju. Ovde ima mnogo ćurki i malo normalnih žena, kada je žena dobra, ja sam dobar, a jedina koja je bila dobra prema meni je Stanija. Veliki pozdrav za Staniju i ja sam nju uvek isticao – rekao je Marko kada mu je Darko rekao da je slobodna.

Marko Osmakčić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Meni je top, i prošlo mi je kroz glavu da mnogi žele da kupuju mir, i drago mi je da sam nominovan – rekao je Marko.

– Ja smatram da su zarugari bili blagi, više cenim Dina koji mi je rekao sve, ali smatram da sam ovde devet meseci trpela svašta a danas su ćutali. – rekla je Mimas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.