SATERALA GA U ĆOŠAK! Anđela zahteva od Zvezdana da se izjasni: “Hladnokrvan si, ne mogu da podnesem da me lažeš”

 SATERALA GA U ĆOŠAK! Anđela zahteva od Zvezdana da se izjasni: “Hladnokrvan si, ne mogu da podnesem da me lažeš”

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se našli u pabu tokom emisije “Pretres nedelje”, kako bi porazgovarali o svom odnosu i haosu koji se dogodio u emisiji.

– Voleo bih da ti budeš okej. Stani malo, bićeš super. Ja i dalje imam super mišljenje o tebi, ne bih voleo da ga pokvarim. Ova rijaliti centrifuga ne može ništa lepo da izbaci iz tebe. Smatram se odgovornim za sve to. Zato sam rekao da ne želim više da pričam. Ti nisi moja greška, grešku sam ja napravio, to što sam uradio, taj postupak je greška. I da je bila neka druga, ne ti, desilo se, pa se desilo,. Taj postupak je greška. To nikad nisam pomislio, bio bih kreten. Nisam rekao da si ti greška, niti ćeš biti to u glavi – rekao je Zvezdan.

– A šta sam ti ja u glavi? – pitala je Anđela.

– Gledao sam tebe kako plačeš, gledao sam i Anu, nisi zaslužila to. U glavi si isto što si bila i pre 10 -15 dana – nastavio je on.

– Mnogo si hladnokrvan. Pričaj sa mnom, da li je ono (pomirenje) bio inat? Ne mogu da podnesem da me lažeš – prebacila je Đuričićeva.

– 50-50%. Ne mogu da kažem da je 100% inat bio. Ti mene svakako privlačiš, to stoji. Da te sad uhvatim za ruku, da odemo u krevet, ne treba mi sekund. Imam taj osećaj, ali ne mogu to sebi da dozvolim, boli me kad je vidim. Boli me i kad tebe vidim da plačeš – rekao je Zvezdan.

– Meni je teško. Ne mogu da te gledam više, nije mi dovoljno samo da te gledam. Ne zadovoljavam se tim. S tim sam se zadovoljavala kad smo se muvali. Da li voliš Anu kao ženu? – nastavila je Anđela.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja sad to tako ne vidim, sad to na taj način ne gledam. Ne bih dao sebi za pravo da to gledam na taj način. Volim je, pa je volim, ali ne mogu da kažem da su to ljubavne emocije. Pojačano mi sve jer vidim da patim, ali ne pričam ni blizu toga da se pomirimo – odgovorio je Zvezdan.

– A da li bi želeo to? – pitala je ona.

– Nemam odgovor, kunem ti se životom. Ona nije rekla da bi se pomirila sa mnom – rekao je Slavnić.

– Da nije Ana tu, da li bi bio u vezi sa mnom? – pitala je Đuričićeva.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ne bismo se razišli da ona nije došla. Za nju ne mogu da ti dam odgovor. Razmišljam o njenom zdravlju. Kad bi došlo do priče, mogao bih da kažem. Ja sam kao doktor, vidim bolesnika, samo bih da se oporavi – odgovorio je Zvezdan.

– Ali sve zavisi od toga šta bi ona htela. Kad ja sve to čujem, vidim tebe sa strane… – nastavila je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pročitaj još