SASUO JOJ KISELINU U LICE I UNIŠTIO JOJ ŽIVOT – Poznata manekenka imala više od 400 OPERACIJA, ovo su DETALJI

 SASUO JOJ KISELINU U LICE I UNIŠTIO JOJ ŽIVOT – Poznata manekenka imala više od 400 OPERACIJA, ovo su DETALJI

Pelepa italijanska manekenka i misica Džesika Notaro živela je život iz snova pored čoveka kojeg je volela.

Plenila je šarmom i harizmom, bavila se pevanjem i plesom u rodnom Riminuju, ali je radila i kao trener foka i delfina u velikom akvarijumu. Međutim, 2017. godine njen život se pretvara u pravi pakao i to zbog njenog dečka.

Iako je preživela brojne operacije i pravu golgotu, ona danas ponovo živi punim plućima! Pronašla se i ulozi vodteljke, ali se i dalje bavi plesom, koji je njena velika strast. Osim toga je i društvena aktivistkinja, ali i influenserka – na Instagramu je prati više od 400 hiljada ljudi.

A šta se desilo te kobne 2017. godine?

Nekadašnja misica zabavljala se tri godine sa Horheom Edsonom Tavaresom, međutim, nakon jedne velike svađe su raskinuli. Tog 10. januara 2017. ispred njenog doma sačekao ju je tada već bivši dečko i polio kiselinom trajno joj unakazivši lice ožiljcima. I ne samo to, na levom oku joj je oštećen i vid.

 Sigurno se krio među ostalim automobilima, jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osetila sam plastiku flaše na svom licu, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene. Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu lepotu i šta god mora da se uzme, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše – prisećala se Džesika.

Džesika i Edson upoznali su se u akvarijumu gde su oboje radili, a u početku je ljubav cvetala. Ipak, vremenom se ispostavilo da je on vrlo nasilan čovek, a manekenka nikako nije uspevala da ga ostavi.

Proganjao ju je, a čak ni prijava policiji nije uspela da joj pomogne da se istrgne iz njegovih kandži. Najjezivije od svega bilo je to što Edson nije slučajno izabrao 10. januar za koban napad – šest godina ranije baš na taj datum Džesikin mlađi brat se obesio.

– Tavares je bio najveća ljubav u mom životu, uprkos izdajama i problemima u vezi zbog njegovih stavova. Ali dugo nisam mogla da ga napustim. Kada sam počela da jasnije vidim stvari, skupila sam snagu i odlučila da ga napustim. Rekao mi je: “Platićeš mi, ja ću ti uništiti život, a da te ne dodirnem prstom – ispričala je Italijanka na suđenju.

Posle napada provela više od dva meseca u bolnici, a imala je nekoliko operacija, uključujući i onu koja joj je sačuvala vid. Vremenom su plastični hirurzi delimično uspeli da joj rekonstruišu lice, a lepa brineta je zahvaljujući svom snažnom karakteru smogla snage da nastavi dalje.

Tavares se u početku izjašnjavao kao nevin, uprkos tome što su u njegovom stanu pronađene boce sa kiselinom, a čak je navodno i u zatvoru pokušao da izvrši samoubistvo, što njegov advokat nikada nije potvrdio, ali je istakao da je kod mladića primećeno “naglašeno depresivno stanje i duboka slabost”. Na kraju cele priče dobio je presudu od samo 15 godina zatvora.

Džesika opet blista i to posebnim sjajem nakon pet godina, a neretko je možemo videti i na brojnim važnim događajima širom sveta. Nikoga ne ostavlja ranodušnim izgledom, a posebno joj se dive zbog neverovatne snage da ponovo uzme život u svoje ruke i uživa u njemu, motivišući svojim pimerom i druga da uvek postoji način da se prevaziđe težak period u životu.