SAŠI POPOVIĆU STOPIRALI GRADNJU KOMPLEKSA – radovi STALI! Posle problema sa “Zvezdama Granda”, sačekao ga još jedan

 SAŠI POPOVIĆU STOPIRALI GRADNJU KOMPLEKSA – radovi STALI! Posle problema sa “Zvezdama Granda”, sačekao ga još jedan

Foto: Srbija Danas

Estradni mag Saša Popović, zapao je u probleme sa ulaganjem u nekretnine.

Izvor blizak Popoviću otkrio je sve detalje ove situacije i investicije koja je davno trebalo da bude gotova.

Naime, tek što je rešio problem s emitovanjem šou-programa “Zvezde Granda”, koji će od 5. novembra ove godine biti prikazivan na Pink televiziji, Popović se suočio s još jednom poteškoćom kada je reč o njegovim investitorskim poslovima.

Kako piše “Alo!”, gradnja luksuznih stanova na Bežanijskoj kosi, koju je započeo na jesen prošle godine, morala je da stane jer je bivši direktor Granda navodno izgubio građevinsku dozvolu.

Na mestu gde bi trebalo da budu stanovi i lokali, nalazi se ograđen prostor, velika rupa, a pored je sazidan samo jedan mali objekat s imenom i logom buduće stambene jedinice koji predstavlja mali poslovni prostor u koji može da se svrati i zakaže sastanak u vezi s razgledanjem i kupovinom.

– Početak radova na Sašinoj zgradi koja bi po planu trebalo da ima 280 stanova, 48 lokala i čak 500 parking-mesta bio je zakazan za 1. oktobar 2021. godine, dok je trebalo da stanari dobiju ključeve 28. februara 2022. godine – počinje izvor, i dodaje:

– Plan je bio jako ambiciozan, jer je rok za izgradnju bio samo četiri meseca. Cela ekipa je bila entuzijastična, posebno što je interesovanje za ovu zgradu i lokaciju od samog početka bilo odlično. Umesto toga, radovi nisu ni počeli, uprkos tome što je većina stanova kaparisana ili prodata budućim vlasnicima samo na osnovu makete i arhitektonskih rendera na kojim se jasno mogao videti raspored prostorija i pozicija stanova. Saša Popović je izgubio dozvolu za zidanje i sem sagrađene kancelarije koju u poslednje vreme ima svaki luksuzni objekat, na gradilištu punih godinu dana nije dodata ni jedna jedina cigla – kaže izvor.

Na ove navode, Saša Popović se oglasio i otkrio:

Informacija koja je na tabli odnosi se na dozvolu za pripremne radove, a ne na završetak kompleksa. Mi smo u proceduri za građevinsku dozvolu koju očekujemo za par dana s obzirom na to da su svi uslovi za nju ispunjeni i počinjemo normalno da gradimo – rekao je Popović.