SAOPŠTILA MARKU O TRUDNOĆI U AUTU! Luna Đogani podelila PRELEPE VESTI: Ispunjena joj NAJVEĆA ŽELJA!

 SAOPŠTILA MARKU O TRUDNOĆI U AUTU! Luna Đogani podelila PRELEPE VESTI: Ispunjena joj NAJVEĆA ŽELJA!

Foto: Youtube Printscreen/Sikter Tube

Marko Miljković i Luna Đogani uživaju u svom braku i roditeljstvu. Svi su primetili kako im se sreća vidi na licu i da je za oboje ovaj brak bio najbolja odluka koju su mogli da donesu. Ovih dana ne skidaju osmeh sa lica.

A sad su na svom Jutjub kanalu podelili prelepe vesti. 

Oni su u video-klipu prvo ispričali kako su se proveli zajedno na moru, gde su otišli pre svega zbog ćerke Mije jer znaju da more dobro utiče na imunitet deteta. Na moru su bili sa Markovim bratom, njegovom ženom i troje dece. Kako su objavili ranije odlučili su da im to bude godišnji te nisu želeli da uopšte snimaju materijal za svoje obožavaoce na Jutjubu. 

Ipak, kada su saznali za ovu srećne vesti odmah su odlučili da se vrate u Beograd ranije, tačnije, skratili su svoj godišnji odmor za čitava dva dana! A onda su i detaljnije pojasnili šta se to desilo! 

Luna Đogani
Foto: Youtube Printscreen/Sikter Tube

– Vest je… da smo saznali… da smo dobili vizu za Ameriku! – vrištala je Luna.

– Nije lako dobiti vizu za Ameriku, ali eto mi smo sada dobili. Ljudi iz ambasada su sve proverili i hvala im što  su nam omogućili vizu – nadovezao se Marko.

– Ja sam presrećna. moram da kažem da su mnogi sada sigurno pomislili da sam trudna – rekla je Luna.

– Ma nemoguće – bio je nepoverljiv Marko.

– Ma veruj mi videćeš u komenatrima da svi misle da sam trudna. Ali ne, nije to, moja najveća želja je da otputujem u Ameriku. Svi znaju koji me prate koliko volim Britni, Karadašijanke, Vanesu Hadžson, Zeka Efrona, High school musical, Holivud. Presrećna sam. ali glavni razlog zbog kojeg idem u Ameriku jeste da proslavim 39. rođendna moga muža – kaže presrećna Luna.   

Luna Đogani
Foto: Youtube Printscreen/Sikter Tube

BONUS VIDEO

Aleks o sukobu sa Dejanovom sestrom Suzanom