SANJI (29) JE MUŽ PUCAO U GLAVU! Htela da se razvede od njega, sve objavljivala na Tiktoku, tražila zabranu prilaska, pa STRADALA! (FOTO)

 SANJI (29) JE MUŽ PUCAO U GLAVU! Htela da se razvede od njega, sve objavljivala na Tiktoku, tražila zabranu prilaska, pa STRADALA! (FOTO)

Foto: Printscreen/TikTok/geminigirl_099

Sanja Kan (29) je posle kraha jednogodišnjeg braka i odluke da se razvede počela da snima na TikToku, jer je preko ove društvene mreže našla utehu i podršku, a onda se njen bivši vratio u njen život, što se tragično završilo. Ona je planirala da 21. jula napusti Čikago da bi započela novo poglavlje u životu u svojoj rodnoj Čatanugi. Umesto toga, vratila se kući u Tenesi u kovčegu.

Policajci su je pronašli tri dana ranije, blizu ulaznih vrata stana u Čikagu, koji je nekada delila sa bivšim mužem Rahilom Ahmadom (36), sa kojim se zabavljala pet godina pre nego što su odlučili da se venčaju. Imala je ranu od metka na potiljku, prenosi BBC. Po dolasku policije, Ahmad je okrenuo pištolj na sebe, oduzevši sebi život.

Prema policijskim izveštajima objavljenim u Čikago Sandej tajmsu, par je prolazio kroz razvod, a Ahmad koji je otišao da živi u drugu državu dok je bio odvojen od svoje supruge, otputovao je nazad do svog bivšeg doma u pokušaju “da spasi brak”.

Foto: TikTok/Printscreen

Njena smrt je potresna njene prijatelje i odjeknula je među njenim pratiocima na TikToku. Prijatelji kažu da je bila pozitivna i nesebična.

– Ona je bila neko ko bi vam dao košulju sa svojih leđa. Čak i kad je prolazila kroz teške trenutke u svom životu, prva bi vas nazvala i pitala kako vam prolazi dan – rekla je Mehru Šeik (31) koja je Sanju zvala svojom najboljom prijateljicom.

Na Instagramu, gde je prvi put otvorila profil, opisala je svoju strast prema fotografiji.

– Pomažem ljudima da se zaljube u sebe i jedno u drugo ispred kamere – dodala je. Fotografisala je venčanja, porodiljska slavlja, bebe i druge značajne momente u životima svojih klijenata.

Foto: TikTok/Printscreen

– Iza kamere bi oživela. Imala je veštinu da ljudima učini da se osećaju prijatno pred kamerama, da uhvati sirove emocije i strast – rekla je njena prijateljica.

Prijatelji tvrde da je njihov brak bio izgrađen na lažima i manipulacijama. Dodaju da je Ahmad imao probleme sa mentalnim zdravljem. Bilo je onih koji su je savetovali da ostane u braku, a među njima je bila i njena porodica.

Kan je navodno bila izuzetno usamljena i često je koristila frazu “šta će reći ljudi” kada je pomišljala o okonačanju braka. Pošto je i sama bila dete razvedenih roditelja, iz prve ruke je bila svedok stigme sa kojom se suočavaju žene koje odluče da se razvedu.

Uz pomoć prijatelja je skupila hrabrost i podnela je zahtev za razvod. Takođe je podnela zahtev za zabranu prilaska protiv muža i promenila je brave na vratima od stana.

Izvor: Mondo