‘SANJA, VOLIM TE’ Stankovićeva otkrila da joj Matora šalje TAJNE SIGNALE iz Zadruge, videle su se pred ULAZAK

 ‘SANJA, VOLIM TE’ Stankovićeva otkrila da joj Matora šalje TAJNE SIGNALE iz Zadruge, videle su se pred ULAZAK

Bivša zadrugarka i voditeljka RED televizije Sanja Stanković gostovala je u novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas, a tom prilikom prisetila se svog odnosa sa bivšom partnerkom Jovanom Tomić Matorom.

Sanja nam je otkrila da se videla sa Jovanom pred ulazak, te prokomentarisala i Matorin odnos sa Anitom Stanojlović, kao i da joj je Tomićeva naručila pesmu, poručila d aje voli, a onda imala intimne odnose sa zadrugarkom:

– To je bila žurka, na žurci je naručila pesmu za mene, rekla je “Sanja, volim te”, onda posle sat-dva je završila sa Anitom, poslali su mi taj klip. Meni je to bilo smešno – rekla je Sanja, pa uporedila kakve su emocije sa ženom, u odnosu na emocije sa muškarcem i da li ima razlike u njenom slučaju:

– Pa, malo je intenzivniji, jači je intenzitet sa ženom, možda su malo i jače, drugačiji je odnos, posesivniji. Meni je to bila prva i poslednja veza sa ženom. Nije baš za upoređivanje, emocija je emocija. Ne bih više bila sa ženom, ne zato što me ne privlači to, nego želim da se ostvarim kao majka – rekla je voditeljka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću

Pročitaj još