Sanja Stanković progovorila o OTKAZU, pa iznela ŠOK PREPISKU sa Filipom Carem pred ulazak u Zadrugu

 Sanja Stanković progovorila o OTKAZU, pa iznela ŠOK PREPISKU sa Filipom Carem pred ulazak u Zadrugu

Bivša zadrugarka i voditeljka RED televizije Sanja Stanković gostovala je u novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas, a tom prilikom prisetila se svog odnosa sa aktuelnim zadrugarom Filipom Carem, pa se osvrnula i na koleginicu, Milicu Kemez, koja je takođe bila voditeljka na Red televiziji, a spekuliše se da je dobila otkaz.

Sanja nam je prvo otkrila da je Filip Car njoj nakon Zadruge, za vreme njegovog rođendana slao poruke, te da joj je to “napunilo ego” budući da nije zadovoljna kako se ponašala, tvrdeći da se jako ponizila u toj sezoniZadruge i to  baš sa Filipom:

– On mi je najveći promašaj, najviše sam se ponizila sa njim, to sigurno, tako da nemam baš kredibilitet da komentarišem ove devojke što se ponižavaju u aktuelnoj sezoni, ali to je sve iza mene, a sada ću vam otkriti nešto što nikome nikada nisam rekla, evo sad ću kod vas – počela je Stankovićeva.

 Ja sam sa Anom (Radulović) išla na njegov rođendan da radimo intervju i tada smo mu dale poklon koji je sadržao Daliline slike sa njenim momcima i on je meni rekao “ovo je 1:0 za tebe, a znaš da tako neće ostati”. Nedugo zatim me je zapratio na Instagramu, to niko nije video, bukvalno niko nije ispratio – nastavila je Sanja, pa šokirala da joj je potom Car i pisao poruke.

Sanju smo takođe upitali i za spekulacije da je njena koleginica Milica Kemez dobila otkaz na Red televiziji:

– Ja se sa Milicom privatno ne družim, družim se sa Borom, nisam iskreno upućena u to šta se desilo u toj situaciji, nisam se iskreno ni raspitivala. Ne ulazim u to – rekla je Stankovićeva i dodala:

– Videla sam o čemu se radi, pratimo se na Instagramu, ali opet kažem, ja gledam svoja posla – dodala je Sanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću