“OD SILINE UDARCA ODLETELA SAM U KAFIĆ!” Sandra Rešić zagrmela nakon OPTUŽBI majke momka koji je učestvovao u UDESU

 “OD SILINE UDARCA ODLETELA SAM U KAFIĆ!” Sandra Rešić zagrmela nakon OPTUŽBI majke momka koji je učestvovao u UDESU

Foto: Shutterstock/Srbija Danas

Pre dva dana je kao bomba odjeknula vest da je Sandra Rešić doživela saobraćajnu nesreću usred Beograda. Novinari su odmah kontaktirali bivšu zadrugarku, a ona je otkrila šta se desilo.

– Istina je, jutros sam imala udes tu kod mene, na Dorćolu. Ne znam ni ja kako se osećam, ok sam… Ugruvana sam, ugruvana mi je noga. Krenula sam da završavam današnje obaveze i eto, udare me momci jutros, oko 11 sati. Bila sam na raskrsnici, samo što sam krenula, ma nisam još maltene ni nogu na gas stavila, na mene su naletela dvojica momaka. Prebrzo su vozili, išli sigurno preko 100 kilometara na sat. Otišao mi je ceo prednji deo auta, odvezli smo ga, videćemo šta dalje. Policija je bila, izvršila uviđaj – izjavila je pre dva dana Sandra Rešić za Pink.rs.

Međutim, redakciju portala Srbija Danas pozvala je gospođa koja se predstavila kao majka jednog od momaka koji se nalazio u vozilu koje se sudarilo sa Sandrinim automobilom. Gospođa je tvrdila da Sandrina izjava nije istinita i da se sudar dogodio u 4 ujutru, a ne u 11 sati, kao i da u vozilu nije bilo samo dvojica momaka, već četvorica, među kojima je bio i njen sin. Gospođa je dodala da je Sandra vozila neregistrovan automobil i da je ona izazvala saobraćajnu nesreću. Gospođa nam se požalila da je njeno dete celu noć provelo u Urgentnom centru i da se veoma potreslo.

Ekipa portala Srbija Danas odmah je kontaktirala Sandru Rešić, kako bismo čuli i njenu stranu priče.

Sandra-Rešić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– To što je preneto u 11 sati, ja i ne znam ko je to preneo jer ja nikad nisam rekla da je to bilo u 11 sati. Rekla sam da je bilo rano ujutru, oko 4 ujutru. Verovatno je to u brzini preneto, pa je neko permutovao vreme. To je bilo na raskrsnici Knjeginje Ljubice i Strahinjića Bana. Ja kad izlazim iz Knjeginje Ljubice moram da zastanem i da vidim da li neko nailazi iz Strahinjića Bana. Ja zastanem i vidim ne ide niko. Prvo, nikakvo dete nije bilo u kolima. Ja nisam ni rekla da su bila dvojica u kolima, već četvorica klinaca od oko 20 godina, po mojoj slobodnoj proceni. Ne znam koliko imaju godina, ali su klinci. Ja sam zastala par sekundi da vidim da li ima nekog, vidim da nema nikog i samo što sam pustila kočnicu da uđem u Strahinjića Bana, oni me pokose sa preko 100 kilometara na sat. To je apsolutno dokazivo. Došla je saobraćajna policija i ja već sve to rešavam. Dokazivo je i tako što su oni uspeli mene da okrznu u samo prednji desni far. Da sam ja zašla uveliko u Strahinjića Bana, oni bi mene pokosili i ja bih ostala mrtva na mestu. Oni su meni zakačili samo prednji desni far, eto koliko sam ja izašla u Strahinjića Bana. Od njihove prekoračene brzine, oni su mene bacili metar u kafić – rekla nam je Sandra vidno uznemirena, a onda smo je upitali kakve je povrede zadobila:

– Slomila nogu, sj*bala vrat i karlicu. Prvi dan kada su me novinari pozvali, mene su savetovali da odem u Urgentni, ali mene tad od adrenalina i šoka ništa nije bolelo. Primetila sam da ne mogu da stanem na nogu, ali sam pomislila da sam se samo ugruvala. Sutradan odem u bolnicu na Banjici i završim sa gipsom i sa kragonom oko vrata – rekla nam je Sandra, a onda smo je upitali šta joj je policija rekla te noći kada je izvršen uviđaj:

– Ništa mi nisu rekli, ne mogu da ocene šta i kako. Uzeli su moju i njihovu izjavu. Čovek koji živi u zgradi iznad (mesta nesreće) tvrdi i ide kao moj svedok da su klinci krenuli da beže, pa je onda jedan rekao: “Nemoj da bežimo, naj*baćemo zbog ovoga” – otkrila nam je Sandra, a onda smo je upitali da li je istina da je njen auto bio neregistrovan:

– Jeste, jedan dan. Ja sam otišla da operem auto, jer sam ujutru u 9-10 imala zakazanu registraciju, jer pre tog termina nije bilo mesta, sve je bilo popunjeno. Nije bilo mesta nigde. Moj auto sa tim nema veze, čija je krivica i kako je. Ja ću svoj deo da snosim odgovornost, ali ono što nije moja krivica, nije moja krivica. Krivica je da su me klinci pokupili sa 100 kilometara na sat usred Strahinjića Bana, a da ja maltene nisam ni izašla u tu ulicu. Da sam izašla oni bi me pokosili po sredini automobila, a ne bi me okrznuli na prednji far. Zamisli koliko brzo su vozili kad su me okrenuli tri puta oko ose i bacili me u kafić – rekla nam je pevačica i otkrila šta će dalje da preduzme:

Sandra-Rešić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Idem u policiju, pa ćemo da vidimo ko je kriv. Proces je trenutno u toku – rekla nam je bivša zadrugarka, a zatim dodala:

– Svi ti klinci kad su izašli iz kola su mi se izvinjavali. “Molim vas gospođo, izvinite, izvinite, ubiće me tata”. Tu su izašli čuvari restorana i oni će biti moji svedoci da su mi se klinci izvinjavali. Samo se jedan dečko žalio da mu rame nešto nije kako treba, a ovi ostali su seli sa majkama i otišli kući. Kakve veze ima da li je moj auto neregistrovan, ako ti voziš 200 kroz Strahinjića Bana. Moj auto može da ima krila – rekla je Sandra ekskluzivno za portal Srbija Danas.

BONUS VIDEO: Marija se drži za glavu ispred Urgentnog centra, SD na licu mesta

Pročitaj još