SANDRA AFRIKA IZVADILA STARE SILIKONE, PA STAVILA JOŠ VEĆE – pevačica bila na REMONTU!

 SANDRA AFRIKA IZVADILA STARE SILIKONE, PA STAVILA JOŠ VEĆE – pevačica bila na REMONTU!

Popularna pevačica Sandra Afrika je, kako pišu domaći mediji, pre dve nedelje operisana u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Iako su joj tezge širom regiona, ali i dijaspore zakazane mesecima unapred, Sandra je bila prinuđena da otkaže svega nekoliko druženja sa publikom, kako bi zamenila dotrajale silikone, što je planirala već neko vreme, ali joj nije polazilo za rukom zbog zgusnutog rasporeda.

  • Sandra već duže vreme planira tu operaciju, ali nikako da se potrefi vreme. Nije htela tokom leta zbog turneje, imala je nastupe svake večeri, a i ne valja to raditi preko leta. Čim je malo zahladnelo, nekako je uspela da otkaže par nastupa i zakaže operaciju. Imala je neke problemčiće, htela je i bolji estetski efekat, a i vreme im je bilo – kaže za izvor blizak pevačici i dodaje:

– Super je sve, hvala Bogu, prošlo, išla je kod proverenih ljudi. Malo ih je povećala, neće biti neke ogromne razlike, ali izgledaće bujnije, jedrije. Naloženo joj je strogo mirovanje, zbog čega nije mogla da radi, ali posle par dana, kada je sve došlo na svoje, snimila je spot za novu pesmu, koju će uskoro objaviti. Sada je sve ok, odlično je reagovala na operaciju i funkcioniše skroz normalno – završava izvor.

BONUS VIDEO – Kristina Spalević spremna da UĐE U ZADRUGU: Maju bih RAŠČERUPALA, “tatin drug”, ta priča ne prolazi kod mene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *