“SAMO SE PERE PREKO TIK TOK LAJVOVA! Zvezdan sve slagao!” Slavnića raskrinkali prijatelji “Nije se video sa Aninom decom”

 “SAMO SE PERE PREKO TIK TOK LAJVOVA! Zvezdan sve slagao!” Slavnića raskrinkali prijatelji “Nije se video sa Aninom decom”

Zvezdan Slavnić, zajedno sa svojom ljubavnicom Anđelom Đuričić, diskvalifikovan je iz “Zadruge” zbog nasilja, a on je navodno po izlasku iz rijalitija obišao kraj u kom je živeo sa svojom suprugom Anom Ćurčić.

On je u lajvu koji je držao na Tik Toku rekao da se video sa Aninom ćerkom Ivom, ali to je sve laž, jer je Iva pre nekoliko dana otputovala u Tunis na letovanje.

– Nije tačno da je posetio Aninu ćerku, Iva nije u Srbiji, na letovanju je već sedam dana, u Tunisu. Zvezdan želi da se opere i ispadne brižan, kako bi što više ocrnio Anu u narodu, jer je shvatio kako ga svi gledaju… Niti se čuo sa njenom decom, niti video, sve je slagao, u tim lajvovima koje snimaju Zvezdan se samo pere, ali to je nemoguće – govori izvor.

Inače, Anina ćerka Iva samo je dve godine mlađa od ljubavnice njenog nevenčanog supruga Zvezdana, Anđele Đuričić.

Kako je istakla Ana nekoliko puta, Iva je dete za primer, a sudeći prema njenim društvenim mrežama, ona se ranije bavila odbojkom, dok sada uživa u doterivanjum, jer je na svim fotografijama tip top sređena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE