“SAMO LOMI, SNAJKA, JA SVE PLAĆAM!” Šok obrt – Zoran Moka Slavnić podržao Anđelu u divljanju!

 “SAMO LOMI, SNAJKA, JA SVE PLAĆAM!” Šok obrt – Zoran Moka Slavnić podržao Anđelu u divljanju!

Zvezdan Slavnić je nakon tri meseca ljubavne avanture sa Anđelom Đuričić, zbog koje je ostavio svoju nabračnu suprugu Anu Ćurčić, uplovio u odnos sa Majom Marinković.

Od tog trenutka, Zvezdan i Anđela ponekad uđu u konflikt i dođe do veoma teških reči i uvreda. Takođe, Anđela je u jednom konfliktu sa Zoricom Marković izrekla niz monstruoznih uvreda, te joj je bez blama prišla i slomila joj naočare koje je zadrugarka u tom momentu nosila.

Anđela Đuričić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković


Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić, više nije mogao da ćuti, te se svojoj nesuđenoj snajki Anđeli obratio javno.

Moka
Foto: Instagram printscreen/mokaslavnic

– Ja, Moka Slavnić, javno se obraćam Anđeli Đuričić i imam samo jedno da kažem: da smo uz nju do kraja rijalitija, i da kad izađe saznaće istinu od mene lično. Odgovorno tvrdim, kao i Mića Pržulj (Lepi Mića), da moj sin Zvezdan voli Anđelu. Anđela, izdrži do kraja i samo nastavi još jače i zabrani propaloj pevačici Zorici Marković da moje i Tamarino ime stavlja više u svoja prljava i pokvarena usta. Neka te tuži, ja ću platiti sve sudske troškokve i naočare koje si joj polomila, lomi i dalje. Ja nisam protiv svog sina to svima treba da bude jasno i on i njegovo zdravlje mi je na prvom mestu, to znači da mora da krene tamo gde ga srce vodi i da prestane slušati naređenja, jer ne postoji novac koji može zameniti pravu ljubav. Anđela, u tebe samo verujemo i izdrži do kraja, sve što si rekla i uradila mom sinu je sa pravom i oprošteno ti je, nema potrebe da se izvinjavaš. Uz tebe do kraja podržavamo te Moka i Slavica Slavnić, Tamara i Dragana iz Goteberga – napisao je Zoran na svom instagram profilu svojoj nesuđenoj snajki.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.