SAMO 1 DAN PRED LAĆINU SAHRANU: Na grobu Marine Tucaković HOROR PRIZOR – Večna kuća OSKRNAVLJENA!

 SAMO 1 DAN PRED LAĆINU SAHRANU: Na grobu Marine Tucaković HOROR PRIZOR – Večna kuća OSKRNAVLJENA!

Foto: E – stock/Časlav Vukojičić

Telo preminulog Milana Laće Radulovića dopremljeno je u petak iz Izraela u Srbiju, a sahrana će se održati sutra. 

Milan će biti ispraćen na večni počinak na Novom Groblju, a otac Aleksandar Radulović Futa je odlučio da sina sahrani pored brata Miloša, koji je preminuo pre 14 godina, i pored supruge, odnosno Laćine majke Marine Tucaković, koja je ovaj svet napustila u septembru prošle godine. 

Samo jedan dan pre sahrane, kako pišu pojedini mediji, grobnica porodice Radulović – Tucaković je navodno oskrnavljena! Kako se navodi, ikona Bogorodice koja je stajala na spomeniku je polomljena, dok je pored veštačkog cveća koje je tu stalno stajalo, ostavljena jedna bela ruža koja je i dalje sveža. 

Milan Laća Radulović
Foto: Youtube Printscreen/ VIPTV SRBIJA

Na grobu navodno i dalje stoje zapaljene sveće koje još nisu izgorele, kao i brojanica, koju je, očito, pred put u Izrael ostavio Laća, kada je na godišnjicu smrti starijeg brata 1. decembra obišao njegov i majčin grob.

Još od ranije je za javnost misterija ko je ostavio ikonu Bogorodice i malog Isusa, koja inače simbolizuje ljubav majke prema svom detetu. Ono što je sve zaprepastilo jeste momenat kada je ikona sa ovakvom simbolikom polomljena – baš kada je stradao i drugi Marinin sin. 

Marina Tucaković
Foto: E – stock/Časlav Vukojičić