“SAM ODGOVARA ZA SEBE!” Mirka Vasiljević o SKANDALOZNOM ponašanju Vujadina Savića – Odnos im postao RUTINSKI?!

 “SAM ODGOVARA ZA SEBE!” Mirka Vasiljević o SKANDALOZNOM ponašanju Vujadina Savića – Odnos im postao RUTINSKI?!

Foto: MN Press

Fudbaler Vujadin Savić zbog objave u kojoj poziva na zabranu Parade ponosa u Beogradu, ušao je u žestoku raspravu sa jednom devojkom koju je izvređao.

Ovim povodom oglasila se i njegova nevenčana supruga glumica Mirka Vasiljević koja je istakla da nije mnogo upoznata sa aktivnostima svog supruga u poslednje vreme, ali i naglasila da svako ima pravo na svoj stav.

– Ovih dana sam se sa Vujadinom čula više rutinski, u smislu: “Šta radiš, gde su deca, kako su deca”, nismo razgovarali o drugim temama, jer sam ja bila više oko dece i posla – rekla je Mirka, pa dodala:

– Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo… Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo. Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima… Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće – sam odgovara za sebe i za pozitivno i za negativno – pokušala je da objasni Mirka.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
Foto: MN Press

Podsetimo, Vujadin Savić (32), podelio je na društvenim mrežama objavu u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja će idućeg meseca biti održana u srpskoj prestonici sa gostima iz celog sveta.

Međutim, to nije sve. Ne samo što on ima mišljenje o tome šta treba zabraniti ili ne, mladi fudbaler se usudio i da vređa pripadnike LGBT populacije, psuje i poziva ih u svoj stan kako bi on sa njima “završio posao”.

Do javnosti je dospela njegova prepiska sa jednom devojkom na Instagramu, koja se pitala zbog čega želi da zabrani Paradu.

– Zabranite Paradu dok ja čovek sa četvoro dece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e jer nisam išao u vojsku – glasio je komentar devojke, na šta je Vujadin odgovorio.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Foto: Srbija Danas

– Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo… Još nekih dva, tri dana biću sam kući, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe iz***em. Ne brini, obavestiću i Mirku o tome – napisao je Vujadin uz tonu uvreda i prostakluka.

– Ah, te porodične vrednosti klasičnog seljačine – odgovorila je devojka.

– Kao što vidiš umem i to da budem, po potrebi – dodao je Vujadin.

Ceca Ražnatović napustila Beograd: Pokazala sa kim uživa na Kipru