SAHRANIO OBA SINA I ŽENU – Futa odmah nakon POGREBA uradio OVO! Evo u čemu je našao SPAS OD TUGE

 SAHRANIO OBA SINA I ŽENU – Futa odmah nakon POGREBA uradio OVO! Evo u čemu je našao SPAS OD TUGE

Od iznenadne smrti tekstopisca Milana Radulovića Laće (36) prošlo je nešto manje od mesec dana. Za Laćinu smrt koja se desila u Izraelu 13. decembra saznalo se 20. decembra, a pored svoje majke Marine Tucaković i brata Miloša, na Novom groblju u Beogradu sahranjen je 27. decembra prošle godine.

Laćin otac, proslavljeni kompozitor, aranžer i producent Aleksandar Radulović Futa prve dana saznanja da je ostao i bez drugog sina proveo je u svom domu, a sahranu je izdržao stoički i dostojanstveno. Dok njegovi bliski prijatelji brinu za njega i njegovo stanje, celokupna javnost se sve vreme pita kako izdržava situaciju u kojoj se našao. Izvor blizak Raduloviću, a “Alo!” opisuje Futin način života i kako se vadi iz tuge koja je u crno zauvek zavila njegovu kuću.

 Naravno da je Futa čovek od krvi i mesa i da ga je saznanje da je ostao i bez drugog sina slomilo, ipak drži se muški, trezveno razmišlja i ne dozvoljava da apsolutno potone i digne ruke od sebe i života – počinje izvor, i dodaje:

– Svestan je šta se desilo, ali žali zbog svega onoga lepog što je moglo da bude, a to nisu dočekali ni njegovi sinovi, Marina, a ni on. Jednom prijatelju koji je prokomentarisao da se u celoj situaciji dobro drži, Futa je kratko odgovorio: “Nije meni ovo prvi put.” Koliko god bilo bolno, Futa je prijatelju izgovorio svoju najveću životnu istinu.

Da muzika kojom se bavio celog života u Radulovićevom životu predstavlja i više od poziva, svedoči izvor koji otkriva da je kompozitor već posle sahrane uzeo svoju gitaru u ruke.

– Iako su njegovi najbliži saradnici bili pomalo šokirani, Futa ih je bukvalno odmah nakon sahrane okupio, uzeo svoju gitaru i počeo da rasvirava nove melodije. Spas je našao u muzici, što nije ništa čudno, jer je poznato da je muzika tu i kada nam je teško i kada nam je lepo u životu – objašnjava izvor za pomenute medije.