“SADA ĆE SE BACITI NA ZVEZDANA!” Nakon raskida Cara i Aleks oglasio se ON: “Filip se ISPRDAO sa njom!”

 “SADA ĆE SE BACITI NA ZVEZDANA!” Nakon raskida Cara i Aleks oglasio se ON: “Filip se ISPRDAO sa njom!”

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone Zadruge, ostavio je svoju devojku i aktuelnu učesnicu Zadruge 6, Aleksandru Nikolić, zbog njenih prisnih odnosa sa muškarcima u Beloj kući, poput Zvezdana Slavnića, Bilala Brajlovića, Marka Markovića, a potom i zbog veze sa Filipom Carem.

Aleksandraje sada ostavila Filipa, koji je iste večeri završio sa Milicom Veselinović u ljubavnoj vezi.

Sada se za SrbijaDanas, oglasio Marko Đedović, novinar i najbolji prijatelj Dejana Dragojevića tokom pete sezone, te prokomentarisao aktuelne situacije u Zadruzi 6:

– Sa Dejanom sam stalno u kontaktu, pogotovo u poslednje vreme kada se tamo sve ovo dešavalo, vezano za Aleksandru i Zvezdana jer ja i dalje tvrdim, da su tu postojale emocije, sa obe strane – rekao je Marko, pa nastavio:

– Sa Filipom joj ovo nije trebalo, što se Dejana tiče, katastrofu mu je napravila, užas, znam kako se grozno osećao, ali to je njena priroda, ona je takva. Ja kad sam prošle godine govorio da od toga nema ništa, napadali su me.

– Što se tiče njihovog raskida i Milice, pa ona je znala kakav je on, tako da, sama je kriva za sve ono što joj se dešava. Mislim da ako se ne pomiri sa Filipom, da će se baciti na Zvezdana, u to sam siguran.  Ako išta, Filip se isprdao sa njom, sve ono što ga je napadala prošle godine, sva svoja g**na je pojela sad. Ja nisam za to da Dejan ulazi u Zadrugu, bolje je ovako, ali ne odlučujem ja o tome – rekao je Đedović za SrbijaDanas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Boža Džouns otkrio SKRIVENE SIGNALE Aleks: Da se ugase kamere, bio bi HAOS