“Sad LIČI NA KISELI KUPUS a bio VELIKI FRAJER Beograda” Žene nekad uzdisale za zadrugarom, a onda se PROMENIO SKROZ

 “Sad LIČI NA KISELI KUPUS a bio VELIKI FRAJER Beograda” Žene nekad uzdisale za zadrugarom, a onda se PROMENIO SKROZ

Kako u svetu, tako i u Srbiji do nedavno je važilo mišljenje da estetskim zahvatima mnogo više podležu žene, međutim, u poslednjih nekoliko godina situacija se drastično promenila. Interesovanje za estetsku hirurgiju u Srbiji raste, a jedan od pokazatelja je činjenica da se sve više pripadnika jačeg pola odlučuje za estetsku korekciju, iako važi da se na ovaj potez odlučuju isključivo žene. 

Da li zbog ekonomske krize u kojoj kad zađu u srednje godine, ne mogu sebi da priušte neki skupocen motor ili automobil, ili zbog toga što je i njima lep izgled postao imperativ, ni stručnjaci nisu sigurni, ali činjenica je da statistički podaci govore da je danas svaki četvrti pacijent u klinikama za estetsku hirurgiju, zapravo, muškog roda.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Mnoge učesnice najpopularnijeg rijalitija su zaradu uložile u svoj izgled, a najbolji primer je aktuelna učesnica “Elite” i bivša zadrugarka, lepotica Maja Marinković

Foto: Instagram printscreen/srbija showbizz

Međutim, primer koji je istaknut kao onaj koji je Maju “prešišao”, je Branislav Radonjić Brendon, koji je nakon “Zadruge” otvorio profil na društvenoj mreži Tik-Tok, i svaki dan drži lajvove koji šokiraju javnost. Ne samo zbog avangardnog sadržaja, nego i zbog njegovog lica, koje je retko ko prepoznao budući da se Brendon skroz promenio.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ljubitelj korekcija nikada nije krio da voli da se sređuje, a sada, na Instagram profilu koji se bavi VIP ličnostima, možemo videti da je usne još malo popunio.

“Koliko je bio lep dečko, šta uradi od sebe? Žalosno”, “Sad liči na kiseli kupus iz bureta”, “Bio je veliki frajer Beograda”, “Ko je bre ovo” – nizali su se komentari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *