SAČEKUŠA ZA VERENIKA BIVŠE KARLEUŠINE KUME: Trišić likvidiran ispred zgade u Žarkovu – komšije kažu da su čuli “samo petarde” (VIDEO)

 SAČEKUŠA ZA VERENIKA BIVŠE KARLEUŠINE KUME: Trišić likvidiran ispred zgade u Žarkovu – komšije kažu da su čuli “samo petarde” (VIDEO)

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić/Facebook/Jelena Karleuša

Dragoje Trišić (44), poznatiji kao Triša, nekadašnji verenik manekenke Ivane Kukrić, koja je kuma pevačice Jelene Karleuše, ubijen je pre pet godina u “sačekuši” u Trgovačkoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo. Ova likvidacija nikada nije rasvetljena i ubica je ostao nepoznat do danas.

Nepoznati napadač, tog 21. marta 2018. godine, svoju žrtvu čekao je u zasedi u prolazu između zgrada, a niko od komšija nije video ništa sumnjivo kobnog trenutka, oko 17.20 sati, kada su na Trišića iz pištolja ispaljena četiri metka od kojih su ga dva pogodila u grudi. Svi su, kako su ispričali, “čuli samo petarde”.

Trišić se tog popodneva iz Košutnjaka, gde je godinama živeo sam, odvezao do zgrade u Trgovačkoj ulici broj 10, gde je odrastao i gde stanuju njegovi majka i brat.

Napadač je, prema rečima očevidaca zločina, nosio kačket i sivu jaknu. Žrtvu je pratio i birao najpogodniji trenutak, u sumrak, za realizaciju krvavog plana. Pretpostavlja se da je Trišića čekao u haustoru odmah pored zgrade u kojoj je proveo mladost.

Prijatelji žrtve tvrdili su da je Trišić imao nekoliko neprijatelja i da je znao da mu preti opasnost, zbog čega se nije odvajao od pištolja. Duže vreme pre nego što je likvidiran navodno je dobijao pretnje.

Nije stigao da potegne oružje

Policija je tokom uviđaja kod Trišića pronašla taj pištolj. Metak je bio u cevi, ali bilo je jasno da ga je ubica iz zasede iznenadio i likvidirao i da nije stigao da potegne oružje i odbrani se.

Istraga egzekucije Dragoja Trišića odmah je krenula u dva pravca. Ispitivalo se da li je on još jedna žrtva u narko-ratu ili je možda likvidiran zbog prevlasti na tržištu lokala. Kao jedan od mogućih motiva zločina pominjao se i sukob koji je nekoliko godina ranije Trišić imao sa jednim poznatim biznismenom. On je, navodno, tog čoveka, koji je suvlasnik nekoliko lokala na Ušću u Beogradu, ozbiljno pretukao.

Tuča između njih izbila je navodno zbog toga što je Trišić hteo da zaštiti prijatelja sa kojim je bio na splavu. Budući da je Trišić bio bokser, deblji kraj u tuči je izvukao taj biznismen. On, navodno, nikad nije zaboravio batine koje je dobio. Policija je i sa njim razgovarala, ali pomaka u istrazi ni po jednom od mogućih motiva nije bilo.

Da li je Trišićev egzekutor pobegao sam ili je imao saučesnika u vozilu, može samo da se nagađa. Pošto je već bio sumrak niko od prolaznika nije ga dobro video, ali su svi izjavili da su čuli petarde. Ubicu nije snimila ni kamera instalirana u zgradi ispred koje je likvidiran Trišić. Ta kamera se uključivala samo u momentu kada vlasnik stana poželi da vidi ko je ispred zgrade, ali ne snima.

Ranije je Trišić hapšen sa drogom, a čak je tri puta osuđivan uslovno, pa nije nemoguće da je u tom poslu nekome zasmetao i da ga je to koštalo života. U Žarkovu gde je Trišić odrastao i ubijen, kažu da tamo nije pravio probleme, a njegovi prijatelji tvrdili su da sa narkoticima od hapšenja iz mladosti, nije imao nikakve veze.

Dublerka Hali Beri

Pevačica Jelena Karleuša i manekenka Ivana Kukrić, koje su mediji pozvali posle zločina, nisu želele da komentarišu Trišićevo ubistvo, niti da daju bilo kakvu izjavu tim povodom.

Svojevremeno, Dragoje Trišić je godinama bio u vezi sa poznatom manekenkom Ivanom Kukrić. Poznanici su ispričali da je to bila velika ljubav, ali da im je veza bila turbulentna. Čak su i mediji tada pominjali da je manekenka imala dugogodišnju vezu sa “izvesnim Trišom, biznismenom iz Beograda”.

Ivana Kukrić
Foto: Youtube printscreen/Serbian beauty

U trenutku likvidacije, Trišić je bio u ozbiljnoj vezi i navodno je sa tom devojkom bio i veren.

Ivana Kukrić važila je za jednu od najlepših srpskih manekenki i odavno se otisnula u “beli svet” u kojem se bavila modom, a bila je i dublerka Hali Beri. Ona je živela u Majamiju u Americi, a radila je za “Valentino”, “Versaće”, “Dolče i Gabanu”. Snimala je takođe i razne reklame i editorijale.

Kukrićka je jedna od naših najlepših devojaka i zbog izgleda je bila omiljena u muškom društvu. Mnogi poznati glumci, fudbaleri, pevači pokušali su da je osvoje, ali je ona, kako je izjavila u jednom od intervjua koji je dala pre deset godina, bila u vezi sa biznismenom o kojem nije želela javno da priča, a upućeni tvrde da je to bio Trišić. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *