“SABERI SE! MOJI ADVOKATI SU AŽDAJE, PITAJ CECU KAKO JE PROŠLA!” Karleuša se JAVNO obratila Ani Nikolić

 “SABERI SE! MOJI ADVOKATI SU AŽDAJE, PITAJ CECU KAKO JE PROŠLA!” Karleuša se JAVNO obratila Ani Nikolić

Foto: Srbija Danas

Pevačica Ana Nikolić najavila je da će podneti tužbu protiv koleginice Jelene Karleuše, što je JK potpuno izbacilo iz takta, pa se direktno obratila Nikolićevoj, u svom, brutalnom stilu. 

U jednom momentu, Karleuša nije mogla da ignoriše činjenicu da je Ana dobila podršku od njene “zaklete neprijateljice”, Svetlane Cece Ražnatović, pa je u svom obraćanju potkačila i folk zvezdu. 

Ana Nikolić, Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas


– Povodom noćnih izliva ideja Ane Nikolić i njenih pretnji nekakvom tužbom imam da izjavim sledeće: Ana, saberi se. Saberi se ženo! Od onakve ribe i onakve zvezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima. Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise “pijANA” i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam. Pitaj je kako je ona prošla na sudu sa mnom – napisala je Karleuša pa nastavila još jače:

Jelena Karleuša
Foto: Instagram prinscreen/karleusastar

– Pošto nisi pravno potkovana, daću ti savet: Da li stvarno želis da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikološkom stanju? Ne želiš. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje! Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave. Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćeš ti videti i pročitati. Ovo će srećom videti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da će učiniti sve da se ona stara Ana vrati… Saberi se, razmisli o svom ponašanju i stanju, trgni se i uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvek gotivila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovek i zato što imam Ijudsku potrebu. Inače bih bila “malo” grublja… Poljubac za tebe i verujem u tvoj životni preokret – zaključila je Karleuša.

Ana Nikolić osudila LGBT populaciju i podržala linč protiv njih