“SA TAKVOM PSIHOPATOM NIKO NE BI IZAŠAO NA KRAJ!” Bilalova podrška BESNA: Nakon HAOSA sa Majom poručili OVO

 “SA TAKVOM PSIHOPATOM NIKO NE BI IZAŠAO NA KRAJ!” Bilalova podrška BESNA: Nakon HAOSA sa Majom poručili OVO

Nakon žestokog okršaja Maje Marinković i Bilala Brajlovića, oglasio se  Bilalov prijatelj Đenis. On je izneo svoj stav o novonastaloj istuaciji.

– Da su napolju, ne bi bili zajedno, to bi bila samo kombinacija na jednu noć. Sa takvom psihopatom niko ne bi izašao na kraj. Ne znam da li je Taki, ne znam da li je retardiran ili se samo pravi. Konstantno pljuje Bilala, a opravdava Majine postupke. Ako misli da je sve to u redu, njemu je potrebna terapija. On ima obraza da kaže da je Bilal kriv. Imao sam obzira prema njegovim godinama, ali više ne želim da tolerišem. Ovo što njegova ćerka radi nije normalno – rekao je Đenis.

– On je prvi put u rijalitiju. Za nekog ko ima toliko malo godina, on sve drži na svojim leđima. Negde će sve to morati da eksalira. Mislim da će se on izboriti sa njom na kraju. Jako sam iznerviran – rekao je Bilalov prijatelj.

Da li smatraš da su njihove emocije obostrane, s obzirom na to da se nakon svake svađe nađu u krevetu, gde razreše sve nesuglasice?

– Ne znam, moguće da se kod Bilala nešto i stvorilo. Ne verujem da se zaljubio, ali je nešto kliknulo. Čak su i budale shvatile da Maja svake nedelje napravi svađu, jer očekuje Carev dolazak. Ona je mislila da će zavrteti Bilala olako, ali se malo za*ebala. Voleo bih da na dan venčanja kaže: ‘Ne želim da se oženim tobom. Evo ti Car, je*o te on.’ To bih mu ja preporučio – zaključio je Đenis.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “ALEKSANDRA ME JE RUČNO ZADOVOLJILA” Branko Gerov otkrio DETALJE diskvalifikacije u emisiji “Između dve vatre”