SA RAKOM DOJKE BORI SE PO TREĆI PUT! Pobednica “Nikad nije kasno” mora na zračenje: “Opala mi je kosa”

 SA RAKOM DOJKE BORI SE PO TREĆI PUT! Pobednica “Nikad nije kasno” mora na zračenje: “Opala mi je kosa”

Foto: Youtube Printscreen/Nikad nije kasno

Pobednica talent šou programa “Nikad nije kasno“, Bojana Barjaktarević, po treći put suočava se sa najopakijim protivnikom u svom životu.

Nakon što je dva puta uspela da u borbi sa kancerom izađe kao pobednica, saopštila je da ponovo vodi bitku sa ovom bolešću.

Bojana Barjaktarević
Foto: Youtube Printscreen/Nikad nije kasno

Nedavno je prošla kroz proces hemioterapije, koji je bio izuzetno iscrpljujuć i težak, kao i prethodni puta, a sad joj predstoji nastavak lečenja. Ovim povodom oglasila se i sama Bojana.

– Istina je, po treći put imam rak dojke. Urađena mi je mastektomija (operacija uklanjanja dojke, a ponekad podrazumeva i uklanjanje i drugih tkiva, koja se nalaze u blizini dojke, kao što su recimo limfni čvorovi), završila sam s primanjem hemioterapije i sad pijem lek. Predstoje mi ciklusi zračenja, dakle, sve isto kao prošli put. Naravno, predaje nema, borim se i idem dalje! Nadam se da ću ovaj put trajno uspeti da pobedim bolest i da će mastektomija dati rezultate – kazala je hrabra Bojana.

Pevačica je istakla kako nikada nije želela da odustane od pevanja, pa čak i onda kada je bilo najteže.

– To se podrazumeva i tako sam želela. Primim hemioterapiju, pa idem da pevam, tako je bilo i prošli put. I sad mi je kosa opala nakon sedam dana. Zbog toga sam izbegavala da se pojavljujem u javnosti, dok to sve ne prođe. Ali radim na novim pesmama, pa ćemo se tad družiti i viđati, pričati o nekim lepim temama – podvukla je Barjaktarevićeva.

– Muzikom se bavim 29 godina, nisam je zapostavila. Zapostavila sam medijska eksponiranja i pojavljivanja. Ja sam se povukla da se oporavim i ostade tako ja van estrade 17 godina – ispričala je pevačica.

Pevačica je tada prvi put pričala o borbi protiv tumora na levoj dojci, koji je kasnije metastazirao.

– Povadili su mi 24 žlezde. Radila sam 16 hemioterapija, a posle prve sam ostala bez kose. Ono što je dobro je što sad imam novu kosu, i to 40% više nego pre. Ono što je najbitnije je biti uporan i pozitivan, nema psihičkog padanja, to je najgori neprijatelj – istakla je ona jednom prilikom Bojana Barjaktarević.