“SA PINKA MI NISU NI ČESTITALI ROĐENDAN!” Milan Milošević EKSKLUZIVNO otkrio u kakvom je odnosu sa Mitrovićima posle OTKAZA

 “SA PINKA MI NISU NI ČESTITALI ROĐENDAN!” Milan Milošević EKSKLUZIVNO otkrio u kakvom je odnosu sa Mitrovićima posle OTKAZA

Foto: Srbija Danas

Voditelj Milan Milošević sinoć je proslavio rođendan u jednom prestoničkom hotelu, a ekipa našeg portala našla se na licu mesta i porazgovarala sa slavljenikom. 

Milan je na proslavi okupio veliki broj pevača, bivših zadrugara i voditelja, a među zvanicama našli su se Kija Kockar, Katarina Živković, Jovana Tipšin, Milica Kemez i Bora Santana, Sanja Stanković, Aleksandra Mladenović, Nada Obrić, Jana, Stefan Karić i mnogi drugi. 

Kako je otkrio pred našim kamerama, nekadašnji poslodavci i prijatelji, kao i vlasnici medijske kuće “Pink” u kojoj je radio godinama, bračni par Mitrović nije mu čestitao rođendan. 

– Nisu mi čestitali, neke kolege da, ali “Pink” ne. U odličnim sam odnosima sa Mitrovićima, čujemo se svaki dan – rekao je Milan ekskluzivno za “Srbiju Danas“.

Milan-Milošević
Foto: Srbija Danas

Nekadašnjeg voditelja Zadruge upitali smo i za komentar povodom vesti o kojoj domaća javnost danima bruji – promena vere Dejana Dragojevića. Takođe nam je otkrio i da ga čeka operacija srca, te je delovao poprilično zabrinuto povodom ove intervencije.

Šta je Milošević imao da nam kaže na sve ove teme pogledajte na snimku ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO:”Ma kakva konkurencija, nemam je!” Željko Mitrović izdominirao novim projektom