“SA MOJE STRANE NIJE BILO FRKE!” Milica progovorila o medijskom ratu sa Teodorom Džehverović zbog Albina

 “SA MOJE STRANE NIJE BILO FRKE!” Milica progovorila o medijskom ratu sa Teodorom Džehverović zbog Albina

Sinoć je Milica gostujući kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji “Amidži šou”otkrila detalje sukoba sa pevačicom Teodorom Džehverović, zbog saradnje sa reperom i producentom Albinom.

Podsetimo Teodora se pronašla u izjavi Pavlovićeve, budući da je i sama snimila duet sa Albinom, a Milica, koja je na prethodnom albumu sa Albinom imala duet “Šećeru”, u februaru izjavila da je sa njim u dobrim odnosima, ali da je rastužuje i da ona ne bi volela da ovaj muzičar krene stranputicom zbog velikog broja saradnji sa drugim pevačima.

– Samo mogu da kažem da je Albino nekome uradio nešto što je najbolje, to je dovoljno. Ko razume, shvatiće. Jedna jako dobra pesma, jako dobar duet. Kada bi meni neko napravio tako dobru pesmu, ja bih samo imala reči hvale do kraja svog života – rekla je nedavno Džehverovićeva , što je iznenadilo Milicu.

– Sa moje strane nije bilo frke niti će biti. Ja sam od samog početka prema njoj bilo okej. Nije se snašla i dala je nesmotrenu izjavu, a što se mene tiče sve najbolje mislim o njoj. Ona hoće da brani Albina, ali nema od čega. Nismo nastavili saradnju, ali ono što je najbitnije jeste da kada nije bio poznat toliko, ja sam se zaljubila u pesmu “Šećer” i dala mu taj spotlajt. Lako je kada je nešto hit da svi idu uz taj hit. Želeli smo, nije se namestilo na novom albumu i to je to – rekla je Milica u emisiji Amidži šou.