RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ DOLAZE U BEOGRAD PO ĆERKU – Doneli odluku da je IZVUKU IZ ZADRUGE?

 RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ DOLAZE U BEOGRAD PO ĆERKU – Doneli odluku da je IZVUKU IZ ZADRUGE?

Anđela Đuričić, koja je u prošloj sezoni “Zadruge” bila primer kako devojka treba da se ponaša, potpuno je promenila sliku o sebi ove sezone. 

Niko nije ni mogao da zamisli da će baš ona pogaziti sva svoja načela, te da će imati intimne odnose u Zadruzi i to sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, a da stvar bude još komplikovanija, u rijaliti je ušla i njegova prevarena vanbračna supruga, Ana Ćurčić.

Podsetimo, Anđela je pre dva dana  saopštila svom partneru Zvezdanu Slavniću, da ipak nije trudna, a sinoć je došlo i do pomirenja sa njim.

Kako piše “Svet” ,a prenosi “Kurir”, Anđelina porodica ima u planu da navodno dođe u Beograd i da kako pišu mediji “izvuku svoju ćerku iz rijalitija“.

– Oni jadni od muke i sramote ne izlaze na ulicu. Anđela im je bila ponos i dika u prošloj sezoni, hvalili su se da su ponosni na nju, sećate se na finalu koliko su bili srećni. A sad ih je ukanalila najstrašnije. Nalazili su u početku razna opravdanja za nju, što je i logično, roditelji su, ali sada radi neoprostive stvari. Zna da je roditelji gledaju i ona u po dana i noći ima s*ks, čak se ne trudi ni da to koliko toliko prikrije. I to sa zauzetim muškarcem. Na sve to i ne čuva se, nego sad kaže ako je trudna zadržaće bebu. – priča izvor za “Svet”.

–  Mami, kad je to čula, u momentu je pozlilo, a ni tata ne zna šta će sa sobom. Dogovorili su se, da se pokupe, i dođu u Beograd da vide da izbave dete i probaju da je urazume. Sad kad se sete sekiracije što je prošle godine bila nesrećna u ljubavi sa Matejom Matijevićem, dođe im da ga od blata prave. Sad tek ljudi vide šta je problem. A nemoćni su –  priča izvor za pomenute medije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Sanja Stanković progovorila o OTKAZU, pa iznela ŠOK PREPISKU sa Filipom Carem