“RODIĆU BLIZANCE!” Katarina Grujić otkrila novosti o proširenju porodice – PLANIRAM JOŠ DVE TRUDNOĆE!

 “RODIĆU BLIZANCE!” Katarina Grujić otkrila novosti o proširenju porodice – PLANIRAM JOŠ DVE TRUDNOĆE!

Katarini Grujić i Marku Gobeljiću prošla godina, u kojoj su uživali u ulozi roditelja, bila je izuzetno uspešna.

Katarina uživa u ulozi majke, ali ne krije ni da joj nije bilo ni malo lako.

Katarina-Grujić,-Marko-Gubeljić

– Minula godina bila mi je najlepša, a ujedno i najzahtevnija. Spojiti posao, obaveze oko tek rođene bebe, česta putovanja i odvajanja od nje,bila su teška i fizički i psihički, emotivno… Ali kroz sve to ojačala sam i kao osoba i kao profesionalac i kao majka – kaže Kaća.

– Stavila sam porodicu ispred posla, napravila sam pauzu i uživala sam u tome. Takođe, napravila sam selekciju prijatelja i sada tačno znam ko mi jeste, a ko nije prijatelj, a to je glumio proteklih godina. Posvetila sam se zdravom načinu života, ishrane, vratila sam se treninzima. Živim puno mirnije, a lepše i sadržajnije. Moja porodica je moj štit i moja baza – iskrena je pevačica.

Katarina-Grujić

– Sebi i Marku sam poželela još dece. Idealno bi bilo da mu rodim blizance, ali ne bih imala ništa protiv ni da još dva puta budem trudna. Želela bih da Katja odrasta u mnogočlanoj porodici i da bude ponosna starija sestrica – rekla je Katarina.

– Marko je zaljubljen u svoju ćerku i ne postoji stvar koju ne bi učinio za nju, šta god ona bila. Posebno su vezani i maksimalno joj je privržen. Pomaže mi bezrezervno i mislim da bez njega ne bih mogla. Sada, godinu dana kasnije, sve je lakše. Pre mesec dana Katja je prohodala, krenula je u vrtić. Trudimo se da upijamo svaki trenutak, svaki sekund njenog odrastanja svesni činjenice da vreme leti – izjavila je Grujićeva za “Alo”.

Katarina Grujić