RIJALITI UČESNIK OBJAVIO FOTKU GOLE DEVOJKE I TVRDI DA JE TO RADA i da je platio 10.000! “Ne vrediš toliko”

 RIJALITI UČESNIK OBJAVIO FOTKU GOLE DEVOJKE I TVRDI DA JE TO RADA i da je platio 10.000! “Ne vrediš toliko”

Pevačica Rada Manojlović našla se u epicentru skandala kada je njen fan i bivši rijaliti učesnik “Parova” Dario Šogorović javno rekao kako ju je navodno platio 10.000 evra kako bi sa njom imao intimne odnose, kao i da je sa njom radio ono što mnoge ne bi dozvolile.

Nakon ovih tvrdnji, Rada se odmah oglasila i rekla da ju je na koncertu molio da se slikaju, kao i da će o ostalim njegovim navodima raspravljati na sudu.

Međutim, bivši učesnik rijalitija “Parovi”, se tu nije zaustavio. Naime, on je podelio fotografiju nage devojke za koju tvrdi da je Rada, ali joj je prekrio lice, te se ne može jasno videti o kome se radi. Potom je dodao da mu je slatko to što ga brani:

  • Slatko mi kako me brani. Duša malena! Zbog te izjave moram da priznam da ipak nisi bila toliko loša u krevetu, ali i dalje nisi vredela onih para!

Manojlovićeva je odlučila da slučaj prijavi policiji i da zatraži zaštitu od nadležnih organa za nasilje koje trpi, piše Alo.

– Rada uopšte nije skandalozna ličnost, ostala je u šoku kada je fan zloupotrebio njihovu fotografiju i optužio je da je naplaćivala seksualne usluge. Poznato je da je Rada jako vezana za porodicu, da se trudila da ih nikada ne obruka. Zbog toga joj je jako teško palo to što se njeno ime dovodi u vezu sa prostitucijom – rekao je na samom početku razgovora izvor koji otkriva da pevačica ne planira da sedi skrštenih ruku.

– Odlučila je da slučaj prijavi policiji, tražiće zaštitu nadležnih organa. Darija će prijaviti za sajber nasilje, za klevetu i duševnu bol. Rada je dugo godina prisutna na estradi i svesna je da je Šogorović želeo samo trenutak slave preko njenog imena, ali ovo ne planira da oprosti. On već godinama želi da postane popularan, pošto to nije uspeo učešćem u rijalitiju, smislio je podmukao plan da Radu otpuži da se bavila najstarijim zanatom – zaključio je sagovornik.

BONUS VIDEO: IVAN NEŠKOVIĆ “IZMEĐU DVE VATRE” O DISKVALIFIKACIJI: Nisam mislio na dete, bio sam gladan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *