“REKLA SI DA TE NIJE UDARIO!” Arsin otac otkrio šta se dešavalo u policijskoj stanici – obratio se Niki nakon prijave za nasilje

 “REKLA SI DA TE NIJE UDARIO!” Arsin otac otkrio šta se dešavalo u policijskoj stanici – obratio se Niki nakon prijave za nasilje

Foto: TikTok Printscreen/arsaovde

Popularni srpski tiktoker Marko Arsenijević, poznatiji kao Arsaovde, priveden je nakon što ga je njegova devojka, Tiktokerka Nika Ilčić, prijavila nasilje.

Njih dvoje su duže vreme bili u emotivnoj vezi, a u medijima kruži informacija da je on navodno odgurnuo Niku, prilikom čega je pala na pod, a onda joj je držao ruke i stavio svoju šaku na usta, kako se ne bi čulo njeno zapomaganje. 

Nakon što se pojavila ova vest u javnosti, oglasila se i Nika putem društvenih mreža. Ona je potvrdila da su ovi natpisi tačni, kao i da ovo navodno nije prvi put da je Marko vršio nasilje nad njom.

Marko Arsenijević, Nika Ilčić
Foto: TikTok Printscreen/arsaovde

– Želim da se oglasim povodom naslova koji su izašli u javnost 9.05.2023. godine, te da potvrdim da su isti naslovi tačni. Naime, dana 08.05.2023. pretpela sam nasilje od strane mog tadašnjeg vanbračnog partnera. Naglasila bih da to nije bilo prvi put da je nadamnom vršio fizičko i psihičko nasilje. Danas, dana 11.05.2023. godine u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi sam dala izjavu u svojstvu oštećene, te želim da zamolim medije iz poštovanja prema meni, mojoj porodici, kao i iz poštovanja prema porodici okrivljenog da se suzdrže od daljnjeg uznemiravanja i iznošenja detalja – napisala je Nika. 

Međutim, sada se u komentarima oglasio i otac okrivljenog za ovo delo. Arsin otav je razočaran zbog ove objave jer je prema njegovim rečima, Nika njemu priznala da je on nikad nije udario. 

Nika Ilčić
Foto: Instagram printscreen/nikailcic

– Nika, bila si u mom domu na moju krsnu slavu Sveti Stefan, na Vaskrs, na prvi maj… Gledao sam te i savetovao kao svoje dete. Nikada nisam dao na tebe da se glas povisi. Savetovao sam te da se pomiriš sa majkom jer nisi imala svoju porodicu. Imala si samo jednu porodicu, našu porodicu koja te je prihvatila kao svoje dete. Kada si se posvađala to veče sa Markom, zagrlili smo se i zaplakali u SUP-u. Rekla si da ti nije bila namera da ga šalješ u zatvor i da ti je žao i da te pare ne interesuju. Rekla si mi da te nije udario, samo da si imala strah. Policajci su vam rekli da se smirite i da će neko nagrabusiti ako neko nekog prijavi u afektu. Ipak, tvoj advokat je već bio spreman da izvuče korist od tebe i Marka. Sama si mi pričala da se svađate, ali da te nikada nije udario. Mi nismo zaslužili što smo te voleli, prali veš, hranili, savetovali. Mislio sam da su istinite tvoje tvrdnje da me voliš kao oca, a Draganu kao majku – napisao je Markov otac u komentaru na Instagramu.