“REKAO SAM DA NEŠTO DEBELO SMRDI, SAD KAŽEM DA BAZDI” Nakon presude za masakr u Jabukovcu oglasio se Majin muž – na ovo NIJE IMAO ODGOVOR

 “REKAO SAM DA NEŠTO DEBELO SMRDI, SAD KAŽEM DA BAZDI” Nakon presude za masakr u Jabukovcu oglasio se Majin muž – na ovo NIJE IMAO ODGOVOR

Foto: Društvene mreže

Novica Bađikić, suprug Maje Bađikić, koja je osuđena na 40 godina zatvora zbog ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (73) i sestričine Dragane Jozeljić (56), i dalje brani svoju suprugu i smatra da ona nije kriva za zločin koji je, kako je presuđeno, počinila sa svojim ljubavnikom Davorom Pernićem!

Revoltiran

Podsetimo, Viši sud u Negotinu osudio je Bađikićevu i Pernića zbog zločina u Jabukovcu na 40, odnosno 36 godina. Maja je veću kaznu dobila jer je, po stavu suda, izmanipulisala Davora i iskoristila njegovu zaljubljenost da ga navede da izvrši zločin.

– U mom prvom obraćanju rekao sam da nešto debelo smrdi, a sada kažem da bazdi. Maja je ovde samo nebitni šahovski pion za koga nikog nije briga. Za ono što je terete ne postoje dokazi, njena odbrana se ne uzima u obzir, ne uzimaju se u obzir ni svedoci, nijedan njen alibi. Čak i mišljenje veštaka da na pikavcu DNK ne može da opstane šest meseci – kaže revoltirani suprug i nastavlja:

– Ovom prilikom molim nadležne da sprovedu pravo i pravdu po zakonu, a ne van njega. Za presudu je svaki komentar suvišan, ako pravde nema u istočnoj Srbiji, biće je u Beogradu – rekao je Novica i odbio da odgovori na pitanja da li i dalje živi sa suprugom i da li su u braku.

DNK tragovi

Da podsetimo, zločin u Jabukovcu dogodio se početkom avgusta 2019. godine.

Foto: YoutubePrintscreen/Zamediatelevizija/Twitter/m_macak

Tri nedelje kasnije uhapšen je meštanin Davor Pernić, a posle njegovog iskaza, u septembru iste godine, uhapšena je i Maja Bađikić, s kojom je bio u vezi.

Na izricanju presude sudija je naveo da je zločin izvršen iz dva oružja, te da je DNK Maje Bađikić pronađen na opušcima u blizini mesta zločina.

Majin advokat Miroslav Lazić najavio je žalbu na presudu, ali i na pritvor u koji je Bađikićeva posle izricanja presude upućena, jer se do tada branila sa slobode.

Optužnica

Pucala iz škorpiona, ubila dvoje

U optužnici protiv Bađikićeve i Pernića navodi se da je ona pucala u Dragicu Kazimirović, a njenog sina Raju overila hicem u glavu, dok se Pernić tereti da je iz “škorpiona” likvidirao Rajinu sestru Ljubinku i njenu ćerku Draganu.

– Kad smo došli blizu salaša, popili smo tablete sa srcima, kakve smo pili i ranije, s “red bulom”, a Maja mi je objasnila da to radimo da bismo razbili tremu. Posle zločina, kad smo skinuli fantomke, Maji je išla krv iz nosa pa sam je obrisao – naveo je Davor u iskazu u tužilaštvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *