“Rekao da idem kući za 15 dana”: Ispričala sve Đedoviću koji je potvrdio šta piše u UGOVORU: “Hteli su…”

 “Rekao da idem kući za 15 dana”: Ispričala sve Đedoviću koji je potvrdio šta piše u UGOVORU: “Hteli su…”

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official/Srbija Danas

Ivan i Jelena Marinković idu mnogim elitarima na živce, a među njima je i Marko Đedović koji je odmah  došao do Miljane Kulić i Anite Stanojlović da ispriča o najnovijem sukobu sa Ivanom. 

On je tom prilikom otkrio dosta stvari vezane za ugovore koje potpisuju elitari a ima veze sa posetom frizerskom salonu, kao i to kako je, navodno, među kozmetičarima i Jelenina drugarica koja je izvređala Anitu. 

– Došao je Ivan kod mene i pitao me zašto palim ljude za frizerski salon. Ja sam njemu odmah rekao da ne može sa mnom tako da priča i da mora da pripazi kako mi se obraća – počeo je da se žali Đedović.

– Ja sam rekla da laže za salon i da imaju ugovor da ona posećuje salon – odmah je priznala Miljana.

Zadruga 7

– Ma, slušaj. Ivan meni kaže: tako sam čuo. Ja njemu brate znaš šta sam ja sve čuo za tebe, hoćeš da počnem da pričam? On meni odmah, ma ne, tako su mu rekli. Tada sam mu rekao: Dosad je bilo tako da u salon idu oni koji imaju to u ugovoru, prozovu, obezbeđenje te pusti i uđeš u salon. Tako je bilo dosad,  sad ja ne znam kakve vi imate ugovor. A u osnovi to idi pričaj sa ljudima koji su ti to rekli, zašto meni pričaš? – pitao je surov Đedović. 

– Laže. Inače on je meni juče u pušioni rekao. Ideš kući za 15 dana. Uopšte nemaš priču – rekla je Miljana za muškarca sa kojim ima sina.

Zadruga 7

– E, al sad ću reći šta je bilo. Anita ti si nalazila i ona je unutra u salonu rekla za tebe da neće da radi nokte za seljančuru. To je rekla za tebe. potom je rekla da nema vremena i da joj uvedu Jelenu. A to je zapravo Jelenina drugarica. Pošto čačkaju mečku, sad ću ja da kažem – rekao je Marko. 

– A ja sam prva pričala da oni nemaju to u ugovoru – hvalila se Miljana.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/Instagram/samoposmatramo1/T. M.