REAKCIJA RODITELJA kada je sin oženio 35 godina STARIJU – Verica Rakočević odgovorila na goruće pitanje

 REAKCIJA RODITELJA kada je sin oženio 35 godina STARIJU – Verica Rakočević odgovorila na goruće pitanje

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Od saznanja vesti da su kreatorka Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uplovili u ljubavnu romansu, iako je razlika u godinama ovog para čitavih 35 godina, javnost ne prestaje da se pita jedno pitanje. Kako su reagovali njegovi roditelji na ovakvu ljubavnu priču sina?

Verica Rakočević jednom prilikom je otkrila detalje gorućeg pitanja, te otklonila svaku famu koja se pojavila na pomenutu temu.

– Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene – otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu “ne” ili “nećeš”. Znali su da ne mogu da mu zabrane – pričala je Verica.

Verica Rakočević
Foto: Srbija Danas

– Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao “ne mogu sad tu su mi deca” , misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece – objasnila je Verica Rakočević u emisiji “Dok anđeli spavaju”.

– Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima, ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. Njegova suština je drugačija, drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga “dešifrujem” , toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo – dodala je kreatorka tada.

verica-rakocevic,-veljko-kuzmancevic
Foto: Srbija Danas