RAZVALILI JOJ VRATA! NAŠA PEVAČICA OPLJAČKANA! Policija odmah došla na lice mesta! Razbojnici odneli sve

 RAZVALILI JOJ VRATA! NAŠA PEVAČICA OPLJAČKANA! Policija odmah došla na lice mesta! Razbojnici odneli sve

Nadu Topčagić poterao je maler pre nešto više od 3 godine, kada je na samom početku 2020. doživela neprijatnost kakvu nije mogla ni da zamisli.

Iako je otputovala na Taru kako bi odmorila posle novogodišnjih i božićnih praznika, kao i brojnih snimanja emisija, sve joj je preselo – odmor je morala da prekine obzirom da joj je kuća bila provaljena i opljačkana.

Kako su tada navodili mediji, sve se desilo u Crnoj Gori, a jedna u nizu obijenih kuća pripadala je i popularnoj pevačici.

– Opljačkali su nekoliko kuća, između ostalih i Nadinu. Ulazna vrata su obijena, bila je policija, sve su zapisali. Očigledno je serijska pljačka u pitanju, ali ne zna se još uvek šta su sve odneli i kolika je šteta – ispričao je izvor, a pevačica se odmah oglasila povodom ovoga.

 Ništa strašno, javljeno nam je da su nam obili ulazna vrata… Ne samo nama, nekoliko kuća u Ribarskom zalivu je obijeno. Ja ne znam ništa šta je i da li je odneseno, javili su nam samo da su nam obili vrata. Taj prijatelj koji nam je javio, ja sam mu rekla da uđe, da vidi šta je, kako je, kaže on:”Neću ja da ulazim tu”. Pošto se bavi stolarijom, vrata nam je zamenio, dok mi ne dođemo, i to je to – rekla je Nada i dodaje da ne veruje da je pričinjena znatna materijalna šteta.