“RAZAPINJU ME SVUDA, SVAŠTA TRPIM!” Prvo oglašavanje Stefana Karića nakon puštanja iz pritvora!

 “RAZAPINJU ME SVUDA, SVAŠTA TRPIM!” Prvo oglašavanje Stefana Karića nakon puštanja iz pritvora!

Foto: e-stock/Časlav Vukojičić

Od kada je izašao iz pritvora, u kome se nalazio zbog optužbi prebijene Nataše ŠavijeStefan Karić se nije oglašao na konto sporne noći, sve do sada.

Starleta Nataša Šavija optužila je nekadašnjeg učesnika “Zadruge” Stefana Karića da ju je pretukao i naneo joj stravične povrede na licu, nakon čega je mesec dana proveo u pritvoru. 

On je odmah nakon što je Šavija dala izjavu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Rumi pušten na slobodu i od onda se nije oglašavao sve do sada kada je istakao da još uvek čeka da optužnica bude podignuta, te da ga je javnost osudila pre suda.

– Sve će se znati uskoro. Moram da vam kažem da sam razočaran u novinare, jer me nisu ispoštovali onako kako sam ih ja poštovao u situaciji u kakvoj sam bio. Osudili su me i pre nego što me je sud osudio. Ne želim nikome da dajem intervjue – rekao je Stefan, a na pitanje da li je poznat datum sledećeg suočavanja, odgovorio je:

Stefan Karić, Nataša Šavija
Foto: ATA Images

– Nismo još ništa dobili. Čeka se da se podigne ta optužnica, pa ćemo videti

Karić je, upitan koliko se njegov život promenio od sporne noći i incidenta sa starletom, istakao da “svašta nešto trpi”:

Nataša Šavija, Stefan Karić
Foto: Youtube printscreen/Red TV/Instagram printscreen/natasa.savija

– Taman se sve malo smirilo, ako sad bilo šta kažem, opet bi se zahuktala situacija. Svašta nešto trpim, ne smem ništa da kažem i onda mi je baš tenzija, a ne želim to sada. Evo, već nekoliko dana se ništa ne piše, smirilo se sve. Ljudi su takvi, da me razapinju svuda – kazao je Stefan Karić za “24sedam”.

BONUS VIDEO: Matora otkrila nove detalje Karićevog hapšenja – progovorila o Zvezdanovom afteru sa Majom!