RASPLAKALA SE ZBOG DEJANA U LAJVU?! Dalila shvatila svoje greške – priznala šta joj fali iz starog života (VIDEO)

 RASPLAKALA SE ZBOG DEJANA U LAJVU?! Dalila shvatila svoje greške – priznala šta joj fali iz starog života (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/AmiG Show/Instagram Printscreen/ dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević aktivna je na Tiktoku i redovno igra mečeve na ovoj društvenoj mreži. Ona iza sebe ima armiju fanova koji joj šalju poklone na ovoj platformi, pa zarađuje ogroman novac. 

Pre par dana se u njen lajv uključio anonimki korisnik koji je primetio da je Dalila nesrećna. Ona je uživala u razgovoru sa njim i u jednom trenutku su joj zasuzile oči. On je govorio mirnim tonom, dok se u pozadini čula umirujuća muzika, što je i Dalilu opustilo. 

– Dalila ti si nešto tužna, vidi ti se u očima, imaš lažan osmeh, pogledaj me u oči. Neki problem imaš, ne znam koji. Ne znam zašto ljudi zaplaču kad uđu sa mnom u priču. Da li je Dalila srećna? – pitao je Dalilu anonimni korisnik, a ona je kratko odgovorila:

– Delimično – rekla je Dalila.

Dalila Dragojević
Foto: TikTok Printscreen/mama_tri_decaka_

– Vidi se da ima tuge u očima, tebi fali stari život? – konastatovao je anonimni korisnik, ali u isto vreme i postavio pitanje Dalili.

Ona je sve vreme ćutala i vrtela se na stolici, pa su fanovi zaključili da je potvrdila njegove reči.

– Da fali joj. Znate šta njoj fali, gde ti živiš Dalila, što plačeš? Shvatila je da je puno zgrešila. Njoj fali neko da je čuva, da je pazi, poštuje i voli, Dalili je potrebna pažnja – rekao je anonimni korisnik.

Dalila Dragojević
Foto: TikTok Printscreen/mama_tri_decaka_

– Da. Ne plačem, to je od dima. Vruće mi je, moram klimu da upalim – potvrdila je Dalila.

Ovaj snimak je zapalio društvene mreže i mnogi su zaključili da se Dalila pokajala zbog prevare sa Filipom Carem i da joj fali Dejan Dragojević sa kojim je imala “sigurnu luku”. Ona je u ovom razgovoru ostala nedorečena, pa je to ostavilo prostora da fanovi na različite načine komentarišu ovu sitauciju.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

@mama_tri_decaka_ SUZE I SMEH… Hmmm… ❤️ @BALKANLIVE⚡️999⚡️ ♬ original sound – my_vibe_999
@mama_tri_decaka_ DALILA… PART 2 @BALKANLIVE⚡️999⚡️ ♬ Relaxing Japanese-style piano song inviting nostalgia – Akiko Akiyama
Ekskluzivnu ispovest Miljane Kulić o tužbi protiv Nenada Macanovića Bebice, sukobu sa Ivanom Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.