“RASLA SAM BEZ OCA, idem na PSIHOTERAPIJE!” Ana pred milionima otkrila “Uveo me u raj, ali zaključao u PAKAO”

 “RASLA SAM BEZ OCA, idem na PSIHOTERAPIJE!” Ana pred milionima otkrila “Uveo me u raj, ali zaključao u PAKAO”

Ana Ćurčić, bivša dugogodišnja devojka zadrugara Zvezdana Slavnića, ušla je u Zadrugu i postala ravnopravni učesnik, što je Slavnića dovelo do tačke pucanja, budući da ju je prevario i ušao u vezu sa zadrugarkom Anđelom Đuričić.

Pre ulaska u Zadrugu, Ana je gostovala u emisiji na televiziji Pink i tom prilikom je govorila o odnosu sa Slavnićem, ali i o svom životu.

– Ja uopšte nisam bila pametna. Ja imam prvi brak i decu. Sa Zvezdanom sam uložila puno truda, ljubavi, sklona sam da idealizujem partnera. Mislim da mi to potiče od toga što sam odrasla bez oca, a jako se bavim psihologijom. Idem na psihoterapije, radila sam Frojdov tekst, išla sam na terapiju: Šta očekujem od svog muškarca. – počela je Slavnićeva bivša, pa poentirala:

– Kad sam uradila taj test, psihoterapeut mi je rekao: Pobogu Ana, tebi toliko nedostaje očinska figura. Ja sam nabrojala da me ušuška, da me mazi, pazi, ljubi, a to je ego deteta. Ja sam juče izjavila ‘uveo me u raj, ali zaključao u pakao’, mislim da je ovo redak slučaj ovakve manipulacije. Ja sam njemu slepo verovala – rekla je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “STEFAN KARIĆ ME JE ZAPROSIO! Raskinuli smo zbog Osmana” Cveta iznela detalje DISKVALIFIKACIJE

Pročitaj još